-->

20. mai 2014

Åpner ny rute til Birmingham


FlyBe med ny rute fra Oslo til Birmingham (Foto: FlyBe)
Det britiske flyselskapet FlyBe åpner til høsten en ny rute mellom Oslo lufthavn og Birmingham lufthavn i England.
Flyselskapet vil fly mellom de to byene én gang hver dag, uken gjennom.
Oppstarten er satt til 26. oktober.
FlyBe utvider rutenettet sitt med å føre Hamburg og Oslo opp på destinasjonskartet. Fra før av flyr de 180 ruter mellom 65 europeiske byer.
annonse


Birmingham
er Englands nest største by, med rundt 1,1 millioner innbyggere. Den ligger i det seremonielle grevskapet West Midlands, og er administrasjonsby for regionen West-Midlands. Byen er en enhetlig myndighet. Tar man med omkringliggende byer, som i praksis er forsteder til Birmingham (Birmingham Metropolitan Area), er befolkningen rundt 3,6 millioner.

Birmingham har en av de mest etnisk og kulturelt blandede befolkninger i Storbritannia. Det er store grupper fra Vestindia og India, og en stor gruppe fra Irland, samt betydelig innslag av mennesker fra andre deler av verden. Byens parade på St. Patricks dag er den tredje største i verden, etter New York og Dublin.

Se hele rutekartet for Oslo lufthavn

FlyBe
er europas største regionale flyselskap som i fjor fraktet over 7 millioner passasjerer. Flyselskapets hovedkontor er ved Exeter lufthavn i England, men det er fra Birmingham selskapet flyr flest ruter. Når selskapet sender første fly til Oslo tar de i bruk et 88 seters fly av typen Embraer-175 (bildet).

Her er rutetabellen

OSLO - BIRMINGHAM
Avg. Oslo
Ank. Birmingham
Ukedag
     14:55
     16:05
man – søn
Avg. Birmingham
Ank. Oslo
Ukedag
     11:20
     14:25
man – søn
Alle tider er lokale

Selskapet har allerede lagt ut billetter mellom Oslo og Birmingham, de starter på kr 500,- én vei, flybe.com er adressen.IKKE GÅ GLIPP AV DET SOM SKJER.
FÅ NYHETENE PÅ E-POST HVER
MORGEN KL. 07:00 - HELT GRATIS


Din epostadresse:www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart