-->

28. mai 2014

Norwegian åpner tre nye langdistanseruter


Norwegian med tre premiereflyvninger denne uken (Norwegian)
Denne uken flyr Norwegian for første gang fra Oslo til Orlando, San Francisco/Oakland og Los Angeles. De nye rutene har blitt svært godt mottatt både av nordmenn og amerikanere, og premiereflygningene er så godt som fulle, i følge selskapet selv.Norwegians første fly fra Oslo til San Francisco tok av i dag onsdag, en liten time etter rutetabellen, mens de første flyene til Orlando og Los Angeles, tar av henholdsvis torsdag 29. mai og lørdag 1. juni.
annonse


De tre nye langrutene fra Norwegian har blitt svært godt mottatt, både av norske og amerikanske passasjerer. På premiereflygningene er godt over 90 prosent av setene solgt; flygningen fra Los Angeles til Oslo er helt full. Norwegians 787 Dreamliner har 291 seter. Selv om responsen er svært god, er det fremdeles gode muligheter til å skaffe seg billige billetter til disse destinasjonene i tiden fremover.

Ingen andre flyselskap tilbyr i dag direkteflygninger mellom Oslo og Los Angeles, San Fransisco og Orlando. I tillegg til flere langdistanseruter fra Stockholm og København, flyr Norwegian også til Bangkok, New York og Fort Lauderdale fra Oslo.

Oslo - San Francisco/Oakland: tre ukentlige flygninger fra 28. mai 2014
Norwegian vil fly tre ganger i uka mellom Oslo (OSL) og San Francisco (OAK) på mandager, onsdager og fredager.

Oslo – Orlando: to ukentlige flygninger fra 29. mai 2014
Norwegian vil fly to ganger i uka mellom Oslo (OSL) og Orlando (MCO) på torsdager og lørdager.

Oslo - Los Angeles:
en ukentlig flygning fra 1. juni 2014 Norwegian vil fly ukentlig hver søndag mellom Oslo (OSL) og Los Angeles (LAX).IKKE GÅ GLIPP AV DET SOM SKJER.
FÅ NYHETENE PÅ E-POST HVER
MORGEN KL. 07:00 - HELT GRATIS


Din epostadresse:www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2023
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av en KI-tjeneste fra OpenAi,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart