-->

22. juli 2014

Google flights har landet i Norge


Google har lansert sin flysøketjeneste i Norge (Illustrasjon)
Fra og med i dag kan reisende fra Norge, Sverige og Danmark bruke Googles Flight Search for å finne, sammenligne og booke flyreiser. Man kan enten gå til www.google.no/flights, eller bare rett og slett søke direkte i Google. Du kan søke på norsk, og få priser i norske kroner, enten det er på PC, nettbrett eller telefonen.

Når du går inn på Flight Search får du automatisk opp forslag til reiser, med priser, flytider, mellomlandinger og så videre til flere av de mest populære destinasjonene basert på din søkehistorikk og preferanser.
annonseVet du ikke helt hvor du vil reise? Velg datoene du skal på tur og utvid kartet, og få en rask og enkel oversikt over flyreiser til hele verden, det er bare å dra markøren fra by til by, flyavganger med priser kommer opp automatisk. Kanskje frister det med en tur til Kristiansand?

Når du velger Kristiansand får du opp en liste over de beste flyvningene, basert på pris og flytider, og tips til hvordan du kan spare litt. Her kan du for eksempel spare 957 kroner hvis du reiser en dag senere. Det høres ikke så dumt ut!

Illustrasjon Google Flights


Når du har funnet den perfekte reisen, trykker du bare på den røde bookingknappen for å bestille reisen fra flyselskapet, eller fra et reisebyrå hvis det er billigere.

Illustrasjon Google Flights

IKKE GÅ GLIPP AV DET SOM SKJER I SOMMER.
FÅ NYHETENE PÅ E-POST HVER MORGEN KL. 07:00
- HELT GRATIS !


Din epostadresse:


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2023
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Vi bruker cookies fra Google Analytics til å måle trafikken på artiklene
No instrument approach procedure established for this webpage
om oss   nettsidekart