-->

23. juli 2014

Populær skirute tilbake i januar


Austrian flyr Oslo - Innsbruck kommende vinter (Wikimedia)
Austrian Airlines gjentar suksessen fra forrige vinter, og kommer tilbake med sin skirute fra Oslo lufthavn til Innsbruck.

Medio januar er Innsbruckruta tilbake med en ukentlig avgang, større fly og bedre plass.Austrian startet sine direkteflighter mellom Oslo lufthavn og østerrikske Innsbruck januar i år. Denne vinterrute ble godt mottatt av skiglade nordmenn, og 17. januar neste år er ruta tilbake.
annonse


Innsbruck er "hovedstad" i Tirol og ligger ved elven Inn, 575 meter over havet.

Innsbruck holder til ved ene enden av veien over Brennerpasset, og er et viktig trafikknutepunkt og handlesenter. Innsbruck er også en betydelig turistby og har blant annet vært arrangør av vinterolympiadene i både 1964 og 1976.

Disse vinterrutene er så langt bekreftet

Mange kommer til Innsbruck på vinterstid for å stå på ski, og mange nordmenn har allerede fine erfaringer med dette flotte skistedet. En rundtur i regionen kan kanskje være på sin plass, slik at man blir bedre kjent med den historiske skjebne byen har hatt.


OSLO – INNSBRUCK
Avg. OsloAnk. InnsbruckUkedag
      18:00        20:30lørdag
Avg. InnsbruckAnk. OsloUkedag
      14:40        17:15lørdag


Innsbruck lufthavn ligger 4 kilometer utenfor byen og har mange ruter til regionene omkring. I vinterhalvåret øker aktiviteten på flyplassen betraktelig med alle skituristene som kommer for å benytte skiløypene i regionen. Lufthavnen er forbundet med buss (buss F) inn til Innsbruck sentralstasjon, turen tar i underkant av 20 minutter og går hvert 15. minutt.
Austrian flyr denne ruta til og med 21. mars.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2023
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Vi bruker cookies fra Google Analytics til å måle trafikken på artiklene
No instrument approach procedure established for this webpage
om oss   nettsidekart