-->

15. juli 2014

Norwegian kåres til Europas beste lavprisselskap for andre år på rad


Norwegian kåres til Europas beste lavprisselskap for andre år på rad (Norwegian)
For andre år på rad har Norwegian blitt kåret til Europas beste lavprisselskap av anerkjente Skytrax World Airline Awards. 

Det er flypassasjerene selv som bedømmer over 200 flyselskaper over hele verden i det som betegnes som den mest prestisjefylte og anerkjente prisutdelingen i flybransjen.

- Denne utmerkelsen betyr utrolig mye for oss og jeg er veldig stolt og ydmyk over å få en så stor og viktig anerkjennelse to år på rad.
annonse


Jeg vil takke alle passasjerene som har gitt Norwegian så store skussmål. Samtidig vil jeg takke alle i Norwegian som hver eneste dag gjør sitt ytterste for våre passasjerer. Denne tittelen beviser at kombinasjonen splitter nye fly, hyggelig service, lave priser og et stort og godt rutenett verdsettes høyt, sier administrerende direktør Bjørn Kjos. Han tok imot prisen under Farnborough Airshow i dag.

- At Norwegian nok engang triumferer i kategorien som Europas beste lavprisselskap er en fantastisk prestasjon og noe flyselskapet bør være stolt av. Europa er kjent for å være en av de mest konkurrerende regionene i lavprismarkedet og Norwegian fortsetter å være et populært valg hos kunder. Ikke bare for korte flyturer, men også i det stadig voksende langdistansenettverket, sier administrerende direktør av SkyTrax, Edward Plaisted.

SkyTrax World Airline Awards er den mest prestisjefylte og anerkjente prisutdelingen i flybransjen.

  • Reisende fra over 160 land deltar hvert år i verdens største undersøkelse for kundetilfredshet blant flypassasjerer.
  • Over 200 flyselskap måles i undersøkelsen.
  • Kundene bedømmer alt fra opplevelsen under innsjekk, boarding, setekomfort, renslighet i kabinen, mat, drikke, underholdning og service.www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2023
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Vi bruker cookies fra Google Analytics til å måle trafikken på artiklene
No instrument approach procedure established for this webpage
om oss   nettsidekart