-->

13. august 2014

Ny administrerende direktør på Oslo lufthavn


Øyvind Hasaas, ny administrerende direktør i Oslo Lufthavn AS (OSL AS)
Øyvind Hasaas har overtatt nøkkelen til sjefskontoret, og er klar til å starte i jobben som administrerende direktør.

- Nå er jeg motivert og gleder meg til å ta fatt på nye oppgaver, og ser frem til å være med på å videreutvikle Oslo Lufthavn i en organisasjon som rommer så mange dyktige folk, sier Hasaas.
Han kommer fra stillingen som konsernsjef i REC Solar ASA. Han er siviløkonom og har bred erfaring fra Hydro og REC Group. Nå ser han frem til å ta fatt på utfordringene ved Oslo Lufthavn.
annonse


- Det er til nå gjort en fenomenal jobb med å kombinere god flyplassdrift og utbygging på Oslo Lufthavn. Det er viktig å holde denne kvaliteten oppe frem til den nye terminalen er i drift våren 2017, forteller Hasaas.

Konserndirektør i Avinor, Dag Falk-Petersen gleder seg over å ha Hasaas på plass.

- Det har vært viktig for styret i Oslo Lufthavn AS å finne en god arvtager etter Nic Nilsen, som har utviklet Oslo Lufthavn gjennom 15 år. Jeg har sterk tro på at Hasaas viderefører det gode arbeidet som er gjort til nå, og ser frem videreutviklingen av lufthavnen, sier Falk-Petersen.

Hasaas etterfølger Nic Nilsen som fortsetter som prosjektdirektør og leder for utbyggingsstyret ved Oslo Lufthavn. I tillegg skal han lede utbyggingsstyret hos Bergen Lufthavn.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart