-->

9. september 2014

Idretten flyr videre med SAS


Avtalen i boks. Inge Andersen, generalsekretær i Norges idrettsforbund signerer
avtalen med Eivind Roald, konserndirektør for kommersiell virksomhet i SAS
SAS fornyer samarbeidsavtalen med Norges idrettsforbund og befester dermed sin posisjon som Idrettens flyselskap.

Avtalen, som løper i fire nye år, er tilpasset idrettens behov gjennom SAS sportspriser som gir Idretts-Norge enkle, fleksible og rabatterte flybilletter både inn- og utland. Avtalen trer i kraft 1. januar 2015.- Vi er veldig fornøyd med at SAS ser verdien av å fortsette samarbeidet med Norges idrettsforbund.
annonse


Avtalen viderefører et langvarig og solid samarbeid. Det er gledelig å konstatere at SAS sitt engasjement kommer hele norsk idrett til gode. sier Morten Schønfeldt, markedsdirektør i Norges idrettsforbund.

Sammen om de store prestasjonene
- Norges idrettsforbund og SAS har mange sammenfallende verdier. Toppidrettens motto er ”Sammen om de store prestasjonene”. Det er også et begrep vi kan samles om i SAS. Hver dag spiller vi på lag for å levere Europas beste kvalitet og punktlighet til våre kunder, sier Eivind Roald, konserndirektør for kommersiell virksomhet i SAS gruppen, i en pressemelding.

Under De olympiske leker i vinter satt SAS opp direktefly fra Oslo til Sotsji for å imøtekomme OL-troppens behov. Både utøvere, trenere, støtteapparat og ledere nøt godt av tilbudet.

Ny trafikkrekord for SAS i august

- Ingenting er mer gledelig enn at vi kan fly toppidrettsutøvere og medlemmer av norsk idrett trygt, presist og rimelig til ulike konkurranser, treningssamlinger og møter, sier Eivind Roald.

- For SAS er dette en viktig avtale, som har en verdi for SAS på i overkant av 300 millioner i avtaleperioden, sier Eivind Roald.

Vi ser et stort potensial for å nå ut til klubber og lag med et produkt vi vet kundene setter veldig pris på.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart