-->

11. september 2014

Sun-Air vurderer å øke Aalborgkapasiteten


Sun-Air vurderer kapasiteten mellom Oslo og Aalborg (Sun-Air)
Om en måned er det slutt for SAS sin rute mellom Oslo lufthavn og Aalborg i Danmark. Etter den datoen er det kun danske Sun-Air som sitter igjen med daglige forbindelser mellom de to byene, og selskapet vurderer nå om de skal øke kapasiteten på ruta.Etter at SAS har avsluttet Aalborgruta i oktober, består tilbudet kun av Sun-Airs daglige flyturer, og
annonse


Air Norway sitt helgetilbud, som består av en tur fra Oslo til Aalborg fredag kveld med en tidlig retur søndag ettermiddag. Norwegian har også operert denne ruta, men har, som SAS, kastet inn håndkle. 3-4 flyselskap på denne ruta er å regne som "overkill", spesielt med SAS og norwegians store fly.

Sun-Airs kommersielle direktør, Kristian Tvergaard, uttalte tidligere denne uken til standby.dk, at de vurderer å øke tilbudet når SAS har avviklet sin trafikk. Sun-Air økte også kapasiteten med større fly da Norwegian trakk seg fra ruta i januar i år.

Tvergaard opplyste at selskapet i disse dager får levert 2 nye jetstreammaskiner av typen Dornier 328 (bildet), med plass til 32 passasjerer. Selskapet har nå 16 fly av denne typen i stallen, unnskyld, hangaren.

Sammen med flere fly kreves det også at kundene vet å benytte seg av ruten. Sun-Airs avganger er lagt opp etter forretningsreisende med tidlige avganger om morgenen og sene ettermiddagsavganger, for at de reisende skal kunne rekke tur-retur samme dag.

Selskapet kan ikke opplyse om når kapasiteten eventuelt kommer og til hvilket klokkeslett. I dag er det to daglige avganger på hverdagene og en søndagsavgang.

Oppdatert: Sun-Air har satt inn to ekstra avganger pr uke, det betyr at det hver onsdag og torsdag blir tre rundturer mellom Oslo og Aalborg.

Sun-Air of Scandinavia som er selskapets hele og fulle navn, har siden 1996 samarbeidet med British Airways (BA) og flyvningene foregår i BA's regi, flyene er malt i deres farger, bestillinger foregår på sistnevntes nettsider.

Sun-Air flyr fra Oslo til de danske byene Aalborg, Århus og Billund.

Oppdatert 14.10.14 kl 14:18www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2023
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Vi bruker cookies fra Google Analytics til å måle trafikken på artiklene
No instrument approach procedure established for this webpage
om oss   nettsidekart