-->

3. oktober 2014

Er Oslo - Hawaii neste rute ut?


Blir Oslo - Hawaii Norwegians nye langdistanserute? (Norwegian)
En representant for Hawaiis offisielle turistmyndigheter, sier til avisa bizjournals.com, at de er i forhandlinger med Norwegian og Oslo lufthavn om å få til en ny flyrute fra Oslo til Honolulu på Hawaii.
I følge David Uchiyama, skal Norwegian og turistmyndighetene på Hawaii være i forhandlinger om en direkterute fra Oslo lufthavn
annonse


til Honolulu, hovedstaden i delstaten Hawaii.

David Uchiyama er assisterende merkevaredirektør for de offisielle tursitmyndighetene på øya, og sier til bizjournals.com at dette kan bli den første direkteruta til Europa, over Nordpolen, med en estimert flytid på 13 timer.

– Det er ingen hemmelighet at vi ser på nye langruter og vi er alltid interesserte i å føre forhandlinger sier Norwegians informasjonssjef i Sverige, Charlotte Holmbergh Jacobsson, til den svenske avisa Aftonbladet.
- Hawaii er en spennende destinasjon, men det er det mange andre steder som også er.

Selskapet har tidligere også uttalt at direkteruter til Søramerika og Afrika er sterkt begrenset fra Norden.


Surfing på Waikiki Beach, Honolulu, Hawaii (Wikipedia)
Hawaii, også kjent som Sandwich-øyene, er USAs 50. delstat, og består av en rekke bratte vulkanske øyer beliggende i Stillehavet ca. 3 700 km sørvest for kysten av California. Det er den sydligst beliggende staten i USA, og har tilnavnet Aloha State.

Øyene er omgitt av korallrev, og verdens største mengde vulkansk materiale er å finne her. Det er den eneste av USAs stater som er omkranset av vann og sammen med Alaska den eneste som ikke har landegrense mot noen annen av USAs delstater.

Klima og naturskjønnheten gjør turisme og matvareproduksjon til viktige næringer. Turismen står for over 10 milliarder dollar av årlig inntekt i følge Wikipedia.


IKKE GÅ GLIPP AV DET SOM SKJER.
FÅ NYHETENE PÅ E-POST HVER
MORGEN KL. 07:00 - HELT GRATIS


Din epostadresse:

Oppdatert 04.10.14 kl. 09:35


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart