-->

6. oktober 2014

Norwegian med god passasjervekst i september


Over 2,2 millioner fløy Norwegian  i september (Norwegian)
Stadig flere velger å fly med Norwegian.
Totalt fløy over 2,2 millioner passasjerer med selskapet i september 2014, en økning på 16 prosent sammenlignet med samme måned i fjor. Fyllingsgraden var på 81,4 prosent, opp 3,1 prosentpoeng.

I september fløy 2 229 829 passasjerer med Norwegian, en økning på 16 prosent sammenlignet med samme måned i fjor.
annonse


Den totale trafikkveksten (RPK) økte med 43 prosent, mens kapasiteten (ASK) økte med 37 prosent denne måneden. Fyllingsgraden var 81,4 prosent, opp 3,1 prosentpoeng.

- Vi er godt fornøyd med at flere kunder velger å fly med Norwegian og at passasjerveksten fortsetter, selv med stor kapasitetsvekst. At et økende antall kunder utenfor Skandinavia velger Norwegian i september, illustrerer at vi får et stadig sterkere fotfeste internasjonalt og at god kvalitet til en lav pris blir godt mottatt, sier administrerende direktør Bjørn Kjos i en pressemelding.

Norwegian har etablert to nye baser i Spania og opprettet flere nye ruter mellom Spania og Tyskland, Spania og Polen og Spania og Storbritannia. I tillegg har selskapet etablert to baser i USA og lansert flere nye langdistanseruter. Når man går inn i nye markeder der merkevaren er mindre kjent, er gode introduksjonstilbud viktig for å øke kjennskapen.

Norwegian gjennomførte 99,7 prosent av de planlagte flygningene i september, hvorav 86,8 prosent gikk på oppsatt rutetid.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart