-->

21. november 2014

Czeck Airlines tilbake til Oslo (OPPD)


CSA Zceck Airlines kommer tilbake til Oslo neste sommer ( CSA Zceck Airlines)
OPPDATERT MED RUTETIDENE

Et par nye tips til redaksjonen forteller at selskapet CSA Zceck Airlines er på vei tilbake til Oslo lufthavn etter tre års fravær. Neste sommer blir det mer konkurranse på ruta mellom Oslo og Praha.
Etter det vi forstår er ruta tilbake neste sommer, etter at selskapet kuttet Oslotrafikken i 2012, da hadde de flyet inntil tre daglige rundturer siden 1998. Sterk konkurranse fra Norwegian, spesielt på pris, gjorde at selskapet trakk seg ut. Når CSA Zceck Airlines igjen kommer til Oslo, er det en ren sommerute de starter opp.
annonsePraha er utvilsomt en av Europas vakreste byer og er også oppført på UNESCOs liste over verdens kulturminner. Byen har bevart sin arkitektur som består av mange stilarter fra gotik, rokokko, renessanse til jugend. Spaser over Karlsbroen og se på kunstverkene, besøk rådhuset med det astronomiske uret eller det gylne smuget der husene en gang var bebodd av de kongelige gullsmedene.


Fra gamlebyen i Praha (wikipedia)
Byens hjerte er Staré Mesto, Gamlebyen. Vakre bygninger i harmoniske farger omkranser byens mange torg, hvor restauranter, kafeer og kunstgallerier ligger tett i arkader og kjellerhvelv. På andre siden av Moldau ligger Hradcany-slottet. Ta gjerne trikken til topps og gå ned igjen, gjennom St. Vitus-katedralen, langs "Den gylne gaten" og ned til Mala Strana; den pittoreske bydelen med svingete gater og vakre torg.
Den nye ruta vil etter det osloairports.com erfarer starte opp 30. mars 2015 med to ukentlige rundturer, i slutten av mai utvides tilbudet til å omfatte 4 ukentlige flighter.
Selskapet som også starter en direktefligt fra Praha til Billund i Danmark, vil tre ganger i uken binde sammen Billund med Oslo, ved at disse flightene flys Praha-Billund-Oslo.
Selskapet har planer om å benytte fly av typen Airbus A319 på Osloruta.

Nedefor finnes rutetidene gjeldende fra mars 2015, samt for utvidelsene fra mai neste år.

OSLO - PRAHA  
Avg. OsloAnk. PrahaUkedagKommentar
    19:20    21:25mand, fredfra 30/03/15
Avg. PrahaAnk. Oslo  
    16:40    18:40mand, fredfra 30/03/15
 
Avg. OsloAnk. Praha  
    14:35    16:40tirs, lørdfra 30/05/15
Avg. PrahaAnk. Oslo  
    11:55    13:55tirs, lørdfra 30/05/15
Alle tider er lokale


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2023
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Vi bruker cookies fra Google Analytics til å måle trafikken på artiklene
No instrument approach procedure established for this webpage
om oss   nettsidekart