-->

4. november 2014

SAS' sommerruter 2015


Fly med SAS til Salzburg neste sommer (Illustrasjonsfoto)
SAS har i dag lansert ni nye sommerruter fra Skandinavia, men bare en av dem er fra Oslo.

Samtidig fortsetter SAS' mange populære sommerruter fra 2014 og det blir ekstra avganger på intraskandinaviske ruter.
Den nye sommerruta fra Oslo går til Østerrike, nærmere bestemt Salzburg.
annonse


Salzburg som er Østerrikes fjerde største by, og som ligger omtrent midt i landet, er en godt bevart perle av ny og eldre arkitektur - spesielt gamlebyen, med sin verdenskjente barokk arkitektur, og som er plassert på UNESCOs world herritage liste, idyllisk natur – alpene setter sitt særegne preg på området, musikk – det var her det verdenskjente musikalske geniet Mozart ble født inn i verden, en verden han har vært med på å komponere verdenshistorien om gjennom sine elskverdige toner, og så mye, mye mer.

Byen har også et yrende kulturliv, med mange flotte severdigheter. Regionen er besmykket med slott, kloster, middelalderfestninger, museer, gallerier og byens hvite gull – saltminer til åpen beskuelse. Dessuten finnes det flust av markeder, fester og festivaler som man kan ta del i. Det er også et yndig shoppingsted med et stort utvalg av butikker i og rundt den anerkjente gågaten Getreidegasse.

Fra Oslo lufthavn sin del blir det gjenåpning av SAS sommerruter til Split, Nice, Barcelona, Alanya (Gizipasa), Dubrovnik, Pula, Olbia, Pisa, Palermo og Pristina.

En oppdatert side med sommerrutene 2015 fra Oslo, Rygge og Torp finner du her.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart