-->

13. desember 2014

Fly til januarsalget i Europa fra 300 kroner


"Fly and buy in January" Priser fra 298,- en vei (Illustrasjonsfoto)
For deg som vil på storbyferie i januar, kanskje for å gå på salg i noen av verdens mest kjente byer, er det gode muligheter for å komme av sted og hjem igjen for en billig penge.

Prisen på flybillettene er helt nede i 298,- èn vei.
London og Berlin er tradisjonelt sett ikke dyre å fly til, og det er helt fabelaktige byer å avlegge en visitt under januarsalget. Da kan man gjøre en god handel både i de berømte handlegatene og de
annonse


store varehusene, ja, selv på markedene. Særlig i Berlin, hvor overnatting også er ganske billig, kan man få seg en kombinert storby- og shoppingferie selv med et beskjedent budsjett. Det viser tall fra Norsk Flyprisindeks som utgis av reisesøkemotoren travelmarket.no.

Paris og København for under 1.000 kroner
I prisklassen litt over London og Berlin finner vi København og Paris - to vidt forskjellige byer som man kan fly til for under en tusenlapp tur-retur. I København lokker den lange handlegågaten "Strøget" med mange spennende butikker. I Paris kan man gå på oppdagelse i de massive stormagasinene og i utallige stilige småbutikker. Vær oppmerksom på at offisielt starter vintersalget først 8. januar i Paris.

Flybillettpriser tur-retur i uke 2/2015
Note: De laveste billettprisene til de aktuelle destinasjonene i avreiseuke 2-2015, funnet i uke 50-2014 av Norsk Flyprisindeks.
Priser i NOK inklusive skatter og avgifter, men eksklusive evt. tillegg for bagasje, setevalg, mat ombord og betalingsgebyr.


Dubai fra 1.902 kroner
Hvis du gjerne vil oppleve litt av Østens mystikk på storbyferien kan en reise til Dubai være løsningen. Dubai er full av toppmoderne butikker, men kan også friste med mer tradisjonelle markeder. I avreiseuke 2 (5-11. januar 2015) er prisen for en flybillett til Dubai tur-retur kun 1.902 kroner, viser prissjekken foretatt i uke 50. Det er den laveste prisen til Dubai som har vært målt av Norsk Flyprisindeks siden oppstarten for over 5 år siden.

New York fra 2.757 kroner
Prisene på flybilletter fra Oslo til New York har etter hvert stabilisert seg på det lave nivået under 3.000 kroner tur-retur. Det gjelder også for januar 2015, både fra Oslo og Bergen.www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart