-->

13. desember 2014

Taxfree-ombyggingen på Gardermoen er fullført


Har bygget om taxfreebutikken etter kritikk (OSLAS)
Etter at Oslo Lufthavn i sommer opplevde kritikk for hvordan ankomsten gjennom Duty Free-butikken var lagt opp, er det nå bygget om.
– Vi har lyttet til kritikken og tatt konsekvensen av det, sier administrerende direktør, Øyvind Hasaas.Ved ankomst til Oslo Lufthavn fra utlandet er alkoholsalget gjort mindre framtredende.
annonseVeien gjennom Duty Free-området har også blitt bredere og kortere. I tillegg er veien som leder rundt butikken utvidet og skiltet tydeligere. Den nye ankomsten gjennom Duty Free-butikken på Oslo Lufthavn ble åpnet i begynnelsen av desember.

- Arbeidet har vi gjort i god dialog med TRN (Travel Retail Norway – som drifter Duty Free-butikken på Oslo Lufthavn) og innenfor de tidsrammene vi satte i sommer. Begge parter er godt fornøyd med hvordan dette har blitt, sier Hasaas.

Beslutningen om å bygge om ble fattet i Oslo Lufthavn AS sitt styre i sommer, og det er ventet at hele ombyggingen vil koste rundt fem millioner kroner.

- Vi har fått gode tilbakemeldinger etter at vi bygget om, og det er det viktigste for oss, avslutter Øyvind Hasaas.

Fornøyd samferdselsminister
Onsdag var samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen på befaring ved Oslo Lufthavn. Her fikk han se hvordan utbyggingen mot 2017 går og han fikk en omvisning i den ombygde Duty Free-butikken. Solvik-Olsen er fornøyd med resultatet.

- Nå synes jeg dette har blitt veldig fint. Det har blitt romslig og det er ikke så påtrengende med alkohol og tobakk. Det gjør at det er mer hyggelig å komme igjennom, sier Solvik-Olsen.

- Dette synes jeg var en veldig vellykket ombygging av Oslo Lufthavn, avslutter samferdselsministeren.www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart