-->

13. desember 2014

Taxfree-ombyggingen på Gardermoen er fullført


Har bygget om taxfreebutikken etter kritikk (OSLAS)
Etter at Oslo Lufthavn i sommer opplevde kritikk for hvordan ankomsten gjennom Duty Free-butikken var lagt opp, er det nå bygget om.
– Vi har lyttet til kritikken og tatt konsekvensen av det, sier administrerende direktør, Øyvind Hasaas.







Ved ankomst til Oslo Lufthavn fra utlandet er alkoholsalget gjort mindre framtredende.
annonse



Veien gjennom Duty Free-området har også blitt bredere og kortere. I tillegg er veien som leder rundt butikken utvidet og skiltet tydeligere. Den nye ankomsten gjennom Duty Free-butikken på Oslo Lufthavn ble åpnet i begynnelsen av desember.

- Arbeidet har vi gjort i god dialog med TRN (Travel Retail Norway – som drifter Duty Free-butikken på Oslo Lufthavn) og innenfor de tidsrammene vi satte i sommer. Begge parter er godt fornøyd med hvordan dette har blitt, sier Hasaas.

Beslutningen om å bygge om ble fattet i Oslo Lufthavn AS sitt styre i sommer, og det er ventet at hele ombyggingen vil koste rundt fem millioner kroner.

- Vi har fått gode tilbakemeldinger etter at vi bygget om, og det er det viktigste for oss, avslutter Øyvind Hasaas.

Fornøyd samferdselsminister
Onsdag var samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen på befaring ved Oslo Lufthavn. Her fikk han se hvordan utbyggingen mot 2017 går og han fikk en omvisning i den ombygde Duty Free-butikken. Solvik-Olsen er fornøyd med resultatet.

- Nå synes jeg dette har blitt veldig fint. Det har blitt romslig og det er ikke så påtrengende med alkohol og tobakk. Det gjør at det er mer hyggelig å komme igjennom, sier Solvik-Olsen.

- Dette synes jeg var en veldig vellykket ombygging av Oslo Lufthavn, avslutter samferdselsministeren.



www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart