-->

11. desember 2014

Ryanair med ny rute til Szczecin


Rygge - Szczecin kommer på kartet til våren
Oppdatert med rutetabell

Fra mars neste år er det mulig å reise fra Moss lufthavn Rygge til åtte destinasjoner i Polen. Den nyeste ruta ble lansert i dag, og går til Szczecin, nordvest i landet.
Den polske havnebyen Szczecin, på omtrent samme størrelse som Oslo, er et relativt nytt og meget spennende reisealternativ, med en historie om storhet og blod.
annonseDen er også kjent som Stettin, spesielt i Danmark og Tyskland.

På 1700 tallet ble byen blodrød av skandinaviske herjinger, og under den 2. Verdenskrig ble det mange krater i byens gater, men Szczecin har allikevel beholdt sitt særpreg, og inviterer deg hjertelig inn i seg selv.

Byens innbyggere har lange tradisjoner for fiske og skipsbygning mange mener det virker som livet ikke har forandret seg her på hundre år, og en tur på elva Oder er absolutt å anbefale.

Szczecin innehar en mengde små koselige butikker hvor man kan gjøre ekstremt gode kjøp. Mye er billig i Polen, og spesielt når man kommer fra Norge. Det er også kjøpesentre her, og markeder som tilbyr mange varierte og spennende varer.

At byen også har stor innflytelse fra vesten ser man på de mange luksuriøse butikkene som har dukket opp. Mulighetene for å komme hjem med noe glitrende og dyrt, er mange.

8 polske ruter
- Ryanair er glade for å lansere en ny rute fra Oslo Rygge til Szczecin fra mars 2015 og tilby våre norske kunder enda et flott reisemål i Sentral-Europa.

Ryanairs kunder i Norge har nå et utvalg av åtte polske destinasjoner (Gdansk, Krakow, Lodz, Poznan, Rzeszow, Szczecin, Warszawa og Wroclaw) fra Oslo Rygge som gir dem enda flere muligheter enn noen gang til å besøke dette fantastiske landet kjent for sin natur, historie og kultur, det sier Ryanairs salgs- og markedsansvarlig i Norden og Baltikum, Elina Hakkarainen i en kommentar til rutelanseringen i dag.
Det blir to ukentlige avganger på ruta, mandag og fredag, oppstarten er mandag 30. mars neste år.


RYGGE - SZCZECIN 
Avg. RyggeAnk. SzczecinUkedag
     07:00          08:25mand, fred
   
Avg. SzczecinAnk. RyggeUkedag
     08:50          10:10mand, fred
Alle tider er lokale

Med Ryanairs nye rute er alle tre flyplassene rundt Oslo dekket opp med rute til Szczecin. På Torp flyr du med Wizz Air, og på Gardermoen er det Norwegian som flyr den samme ruta. En kikk i de andre flyselskapenes rutetabell viser at du kan fly fra Oslo-området til Szczecin seks av ukens syv dager.
www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart