-->

10. desember 2014

Turkish Airlines øker i Oslo


Turkish Airlines øker Oslotilbudet (Wikipedia)
Fra mars neste år øker Turkish Airlines sitt rutetilbud mellom Oslo og Istanbul.
Selskapet vil øke fra dagens 14 til 18 ukentlige avganger. Dette er en en del av Turkish generelle satsning ved Istanbul Ataturk lufthavn, hvor selskapet både vil øke den nåværende kapasiteten, samt åpne nye ruter.


Turkish Airlines har de siste årene satset stort og vokst seg sterkt i markedet.
annonseSelv om selskapet har vokst og to år på rad blitt kåret til Europas beste flyselskap, er de kommet litt i skyggen av midtøstenselskapene Emirates, Qatar Airways og Ethiad. Det er dette Turkish Airlines nå ønsker å gjøre noe med. Flyselskapet ser for seg at det skal bli like naturlig å fly til Istanbul og derfra fly videre ut i verden, som det for eksempel er å fly til Doha i Qatar og videre. Styrkingen av Oslotilbudet er en del av denne satsningen.

Pegasus med ny rute mellom Oslo og Istanbul

Turkish Airlines har et stort rute nett, de opererer 42 innenlandsruter i Tyrkia og 211 internasjonale ruter fordelt på 106 land.

Den nye avgangen går første gang fra Oslo søndag 29. mars, klokken 23:45. Det blir sene kveldsavganger på mandager, tirsdager, fredager og søndager. I tillegg flyr Turkish Airlines to daglige rundturer fra Oslo lufthavn til Istanbul.www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2023
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Vi bruker cookies fra Google Analytics til å måle trafikken på artiklene
No instrument approach procedure established for this webpage
om oss   nettsidekart