-->

21. januar 2015

SAS nye langdistansekabin snart i trafikk


Slik blir det på businessclass i SAS renoverte langdistansefly (SASGroup)
SAS fornyer langdistanseflåten med ny design, nye stoler, nytt underholdningssystem samt trådløst internet. Det første ombygde flyet kommer til å settes inn i trafikk i midten av februar 2015, og gir SAS kunder en helt ny opplevelse på langdistanseflygninger.


SAS Airbus A330 Erik Viking er i sluttfasen av en stor ombygging der hele kabinen fornyes. Dette er startskuddet for SAS satsning på langdistanseflåten der syv eksisterende fly bygges om, samtidig som nye flymaskiner kommer inn fra og med høsten 2015. Flyene bygges om løpende, hvilket gjør at majoriteten av flyene har den nye typen kabin ved slutten av 2015. SAS Airbus A330 Erik Viking kommer i begynnelsen til å fly oftest mellom København og USA. Neste fly i rekken kommer til å være på vingene i slutten av mars, og vil trafikkere hovedsaklig mellom Oslo/Stockholm og USA.

– Vi gleder oss veldig til snart å kunne presentere den nye kabinen for våre kunder. Dette kommer til å innebære et stort løft for SAS, og gir våre passasjerer en helt ny reiseopplevelse, sier Eivind Roald, Executive Vice President Commercial i SAS.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart