-->

11. februar 2015

Ny storbutikk åpner på Oslo Lufthavn


Åpner Norges største parfymeri på Gardermoen (OSL AS)
Torsdag åpner Norges største parfymeri på Oslo Lufthavn. Det betyr også større tilbud av varer til Duty Freepriser også for innlandsreisende.

Den nye Travel Valuebutikken på hele 700 kvadratmeter åpner torsdag 12. februar rett ved gate 24 på innland, og kan tilby kosmetikk til Duty Freepriser.





700 kvadratmeter med kjente merkevarer
- Parfyme- og kosmetikkprodukter fra alle de store og kjente merkene vil være på plass. Vi vil ha et sterkt fokus på naturlige hudpleiemerker, etter ønske fra våre kunder.
annonse



Vi får også et stort utvalg gavepakker av populære produkter, sier Håkon Fjeld-Hansen, administrerende direktør i Travel Retail Norway, selskapet som driver Duty Free og Travel Value-virksomheter på flyplasser i Norge.

I butikkens sortiment finner du også smykker, klokker samt de nyeste solbrillemodellene fra Ray Ban, Oakley, Maui Jim, Michael Kors, Gucci, Marc by Marc Jacobs og Prada.

I tillegg tilbyr butikken blant annet leker fra Lego, Brio og Barbie for de som trenger gaver til de små.

Et utvidet tilbud
Kommersiell direktør Espen Ettre ved Oslo Lufthavn er fornøyd med åpningen av ny butikk, også fordi det markerer starten på et nytt og utvidet tilbud på flyplassen. De 700 kvadratmeterne er de første som blir tatt i bruk i den nye avgangs- og ankomsthallen – i god tid før resten står klart i 2017.

- Butikken ligger delvis i arealene til den nye terminalen vår. Det synes vi selvfølgelig er ekstra spesielt og vi håper passasjerene våre opplever butikken som moderne, innbydende og med mange gode tilbud, sier Ettre.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart