-->

13. februar 2015

SAS digitaliserer aviskiosken ombord


SAS gjør alt tilgjengelig lesestoff digitalt (Illustrasjonsfoto)
SAS øker utvalget digitale aviser som gratis kan lastes ned på SAS appen, noe som gjør at man kan få lokale, nasjonale og internasjonale aviser og magasiner tilgjengelig i SAS Newsstand allerede fra 22 timer før selve flygningen, enten på sin mobil eller sitt nettbrett.


SAS tilbyr mange digitale tjenester til sine kunder både før og under selve reisen, og antallet flyplassasjerer som benytter seg av dette stiger i raskt tempo.
annonse


Hvorfor digitaliseres avistilbudet?

– SAS kunders vaner blir stadig mer digitale, så vi utvikler løpende vår app for å møte det behovet.
Med vårt utvidete tilbud i SAS Newsstand får vi en veldig bra digital løsning der kundene dessuten får tilgang til et mangfoldig utvalg aviser fra opptil 22 timer før avreise, sier Eivind Roald, kommersiell direktør i SAS.

Siden sommeren 2014 har det vært mulig å laste ned aviser før avreise, men nå øker tilbudet markant. SAS innleder nå også et samarbeid med lesetjenesten Readly for at man i tillegg skal få en best mulig digital leseopplevelse. Readly har mer enn 12 000 magasiner og aviser tilgjengelig.

Hvilke aviser får kundene tilgang til?

I Norge får våre kunder tilgang til Aftenposten, Dagbladet, Dagens Næringsliv og lokale/regionale aviser fra de største byene, som for eksempel Fædrelandsvennen, Stavanger Aftenblad, Bergens Tidende og Adresseavisen, sier Roald. Det blir også tilgang på internasjonale aviser som China Daily, Die Welt, Financial Times, International New York Times, Le Figaro og The Independent, samt magasinene Newsweek og Affärsvärlden.

Hva med papiravisene?

Samtidig som det digitale tilbudet øker, så forsvinner papiravisene fra utgangen til flyet, men de kommer fortsatt til å finnes i SAS loungene – som det blir stadig flere av.

– I takt med endringene i forbukeradferden så foretar vi en omprioritering til fordel for en utvikling av digitale løsninger og alternativer, som gjør at man individuelt i langt større grad kan velge å lese det man ønsker, enten det er Financial Times eller lokalavisen, sier Eivind Roald, som peker på at det også er et viktig miljøperspektiv i dette, i tillegg til at man får en forenklet logistikk på alle flyplassene.

Roald forteller avslutningsvis at endringene trer i kraft fra 1.mars, og at SAS appen kan du laste ned i Appstore, Google Play og Windows Phone Store.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart