-->

20. mars 2015

Pegasus med ny Oslorute (OPPDATERT)



Pegasus kommer medio mai (Pegasus airlines)
Etter en del fram og tilbake, ser det nå endelig ut til at tyrkiske Pegasus allikevel åpner sin nye rute fra Oslo til Istanbul.

Fra medio mai år blir det konkurranse på flyruta mellom Gardermoen og Istanbul Sabiha Gökcen lufthavn, beliggende på den asiatiske siden av byen.





15. mai tar Pegasus Airlines opp konkurransen med Norwegian, og flyr fire ukentlige rundturer mellom de to flyplassene.
annonse


Denne tyrkiske storbyen er både moderne og eksotisk. Et sammensurium av smaker, lukter, opplevelser og fristelser. Her kan du prute deg gjennom basarene, spise deg gjennom restaurantene, danse deg gjennom nettene og røyke deg gjennom eplene.

Ja, du kan faktisk det, for i Istanbul er pipekafeer med spesielle ingredienser svært utbredt, og et populært tidsfordriv. Men vi mener ikke at du skal røyke deg gjennom byen, for her finnes det så uendelig mye mer. Med sine rundt 13 millioner innbyggere, er Istanbul et folksomt og levende sted. Et sted som er en blanding av Europa og Asia i et perfekt sammensetningsforhold -som en drink, hvor bartenderen har akkurat nok mengde av alle ingrediensene, og hvor det bare er å la seg nyte og beruse.

Den nye rutetabellen er på plass:

OSLO - ISTANBUL
Avg. OsloAnk. IstanbulUkedagKommentar
    02:35       07:30mand, fredfra 15. mai
    13:40       18:35tirs, lørdfra 16. mai
Avg. IstanbulAnk. OsloUkedagKommentar
    22:45       01:55tors, søndfra 14. mai
    09:50       13:00tirs, lørdfra 16. mai
Alle tider er lokale

Den nye ruten, vil som nevnt gå i direkte konkurranse med Norwegian, som flyr sin sommerrute til samme flyplass, oppstart i år er 22. juni.
Turkish Airlines der i mot flyr til Ataturk international airport, beliggende på den europeiske siden av Bosporosstredet.

Publisert 14.11.14, oppdatert 20.03.15 kl. 18:45


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart