-->

1. mai 2015

Air France med nye seter og billettype


Air France skal bytte ut 7.800 flyseter (Air France)
Air France lanserer ny Economy Flex billett på sine europeiske ruter. Samtidig investerer selskapet 50 millioner euro på nye skinnseter i både økonomi og business class.

En revidert ombordmeny tilbyr varme måltider på lengre flyreiser i Economy og Business Class, og fra mai måned får selskapet nye skinnseter i sine Airbusfly.
annonseAir France, som daglig flyr mellom Oslo lufthavn og Paris Charles De Gaulle, starter i disse dager utskiftningene av tilsammen 7.800 flyseter i sine Airbus A319 og A320. De gamle setene blir erstattet med skinnseter, og selskapet regner med å være ferdig i første halvdel av 2016.

- Vi investerer 50 millioner euro i nye seter for å bringe standarden opp på de beste internasjonale nivåer, med skinnseter i både økonomi og Business class, sier flyselskapets konsernsjef Frédéric Gagey.

Inflighttjenesten blir også forbedret, samt at vi serverer et gratis varmt måltid i økonomi og business, på flyginger over to timer.

Rundt 30 prosent av Air France passasjerene reiser i forbindelse med jobb, og de ønsker mer service og fleksibilitet. Derfor lanserer Air France nå nye "Economy Flex" billetter i Europa.

Det betyr blant annet at billetten kan refunderes og endres gratis innenfor samme bookingklasse. Du kan ta med deg et stykk bagasje inntil 23 kg gratis og er garantert sete i fremmere del av kabinens økonomidel.www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2023
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner

om oss   kontakt oss   facebook   twitter   instagram   nettsidekart
Vi bruker cookies fra Google Analytics til å måle trafikken på artiklene
No instrument approach procedure established for this webpage