-->

11. mai 2015

Lad opp på flyplassen før avreise


Nå har Oslo Lufthavn montert enda flere stikkontakter i terminalene,
slik at du kan lade dine enheter før avresie.(OSLAS)
I mars i fjor var det litt over 300 stikkontakter fordelt på spisestedene, samt ca. 100 stikkontakter i Pir Syd, også kjent som Gate 19. I løpet av fjoråret ble det satt opp mellom 600-700 nye stikkontakter tilgjengelige for passasjerene i avgangshallen både i innlands- og utlandsterminalen.

Det er i dag over 1000 stikkonktakter tilgjengelig for lading av mobile enheter på spisestedene i terminalen og i sitteområdene rundt gatene for de reisende.
annonse


Det er ingen spiseplikt på restaurantene, så her kan man også sitte og jobbe. Noen av de nye stedene det er montert stikkontakter er 4-6 uttak under en del benkerader ved de aller fleste gatene. Disse er merket med et symbol. Oslo Lufthavn tilbyr også de reisende gratis trådløst nett.

- De reisende har kommet med innspill hvor det ønskes flere ladepunkter på Oslo Lufthavn. Dette har vi tatt til etterretning. I fjor startet vi arbeidet, men tilbyr nå enda flere ladesteder til glede for de reisende, forteller medieansvarlig ved Oslo Lufthavn, Joachim Westher Andersen.

- Noen ønsker å sitte ved gate og jobbe eller surfe på nettet. Det er en trend i tiden at vi alle er tilgjengelige hele tiden og elektroniske gjenstander må lades. For å møte disse behovene har vi økt mengden tilgjengelige stikkontakter for publikum.

Lad mobilen med et powerkiss
Du kan også lade mobilen trådløst med tjenesten «powerkiss» som er tilgjengelig på serveringsstedene Upper Crust utland, Christiania Bar og Monolitten, samt i OSL Loungen.

– Tjenesten fungerer ved at man kobler en trådløs lader til mobiltelefonen. Den trådløse laderen får man ved å betale et depositum på 200 kroner i kassene hos de utvalgte serveringsstedene. Når laderen er koblet til, legger man mobiltelefonen på en av ladestasjonene og telefonen lader batteriet trådløst, forklarer Andersen.

Powerkiss er utbredt på mange andre lufthavner i Europa, så om man ønsker kan man ta med seg laderen og gjenbruke den andre steder.

Jobb uforstyrret før du reiser
Det finnes også en arbeidssone i terminalen for de som skal reise ut av landet. Området er godt skiltet og befinner seg i nærheten av passkontrollen, ytterst i utlandspiren.

Arbeidssonen er utstyrt med stoler som har dobbel stikkontakt, eget bord til pc og god skjerming mot støy og innsyn. I tillegg er det satt opp barbord mot vinduene, der man kan nyte god utsikt mot flyene samtidig som man får jobben unnagjort.

facebook

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart