-->

26. juni 2015

Gratis vann og wifi før du flyr


Skal dele ut 5000 vannflasker i sommer (OSL AS)
I sommer markeres det at reisende kan få gratis vann og gratis wifi når de reiser til og fra Norges hovedflyplass. Det er ikke nytt at dette er gratis, men det er fortsatt like aktuelt og viktig for de mange tusen som skal på sommerferie.- Et godt budskap kan ikke gjentas mange nok ganger og vi vet at dette er viktig for de reisene. I sommer skal vi dele ut over 5000 drikkeflasker og vi skal minne de reisende på at internett er gratis hos oss, sier medieansvarlig Joachim Westher Andersen.
annonseI tillegg til utdeling av drikkeflasker i kampanjeperioden fra 25. juni til 3. juli vil det monteres opp ytterligere to drikkefontener. Dermed vil man totalt ha tretten drikkefontener hvor man kan fylle på vann.

- Vi vet at det er populært med gratis drikkevann og nå har vi mange fontener vi håper passasjerene setter pris på. Man kan for eksempel fint ta med seg tomme vannflasker gjennom sikkerhetskontrollen slik at man får fylt på vann når man har kommet gjennom, sier Andersen.

Gratis wifi
Mens man koser seg med gratis drikkevann i påvente av at flyet skal gå, kan man også logge seg på gratis internett. Det gjøres ved at man velger nettverket som heter «AIRPORT» og gratis wifi i nettleseren. Når man har registrert seg får man tilgang i to timer. Ønsker man mer enn to timer gjentas innloggingen. På den måten har man gratis tilgang til å surfe på nettet 24 timer i døgnet, 365 dager i året.

- Vi vet hva dette betyr for de reisende og dette er en tjeneste vi ønsker å gi god informasjon om. Det er en del nettverk man kan velge når man åpner nettverksinnstillingene sine, men det er kun det som heter «AIRPORT» som er gratis og som vi anbefaler de reisende å bruke, sier Andersen.

Fra 15. juni starter offisielt sommertrafikken og det er ventet mange tusen reisende i ukene fremover. Sommerferien er som alltid veldig travel på Oslo Lufthavn og i år blir intet unntak. Uke 25, 26 og 27 blir det spesielt mange reisende, så folk som skal ut og fly må regne med mye folk og i perioder kan det bli noe køer ved innsjekk, sikkerhetskontroll, og passkontroll.

- Det er mange som skal ut å reise og det er mange som har med mye bagasje. Jeg oppfordrer folk til å beregne litt ekstra tid og være litt ekstra tålmodig, for det kommer sannsynligvis til å bli en del køer i sommer, avslutter Andersen.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart