-->

29. juni 2015

Wizz Air åpner 2 nye ruter fra Torp


Wizz Air åpner to nye direkteruter fra Sandefjord (Wizz Air)
I disse dager starter Wizz Air opp sine to nye ruter fra Torp, til henholdsvis Tuzla og Skopje.

Tuzla er Bosnia-Hercegovinas tredje største by, mens Skopje er hovedstaden og den største byen i Makedonia. Vi snakker altså om to destinasjoner i det tidligere Jugoslavia.


Onsdag åpnet Wizz Air sin ellevte rute fra Torp Sandefjord lufthavn til Tuzla. Innlandsbyen Tuzla er, Bosnia-Hercegovinas tredje største by og byr blant annet på store saltsjøer med fine badestrender.
annonse


Ruten vil ha avganger 2 dager i uken, onsdag og søndag.


Mer i dag
Skopje fremstår i dag som en moderne storbymed flere interessante
historiske monumenter (tourhq.com)
Allerede i dag åpner Wizz Airs tolvte rute, denne til Skopje i Makedonia. Skopje er hovedstaden og den største byen i Makedonia. Skopje fremstår i dag som en moderne storby med flere interessante historiske monumenter.

Den ligger ved elven Vardar og har i underkant av 700 000 innbyggere.
Skopje er det politiske, kulturelle, økonomiske og akademiske senter i landet.
Byen har et mangfold av folkeslag, der fleste er makedonere, men også albanere, sigøynere og serbere. Ruten vil også ha avgang 2 dager i uken, mandag og fredag.

Wizz Air har flydd fra Torp i mange år allerede og samarbeidet er godt, det kan markedssjefen på Torp, Tine Kleive-Mathisen, bekrefte.

Se alle rutene fra Torp på kartet

- Ja, vi har hatt et meget godt samarbeid med Wizz Air i snart 9 år og de har utviklet et omfattende rutenett i Sentral- og Øst-Europa fra Torp. Inneværende år vil selskapet frakte nærmere ½ million passasjerer til/fra Torp og vil være det største flyselskap på utenrikstrafikk fra Sandefjord.

Sammen med de to nye rutene som nå er i drift, flyr selskapet til Katowice, Warszawa, Gdansk, Poznan, Wroclaw, Szczecin og Lublin i Polen, samt til Riga, Vilnius og Bucuresti.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart