-->

16. juni 2015

Norwegian Reward med økt opptjening


Nå økes opptjeningen av CashPoints når du bruker Bank Norwegiankortet
til å betale flyreisen (Norwegian)
I en tid hvor det virker som om alle bonusprogrammer gjør endringer og forbedringer (les: devaluerer) på sine bonusprogrammer, går Norwegian motsatt vei.
Nå økes opptjeningen av CashPoints når du bruker Bank Norwegiankortet til å betale med.Fra 16. juni 2015 blir opptjening på innlandsreiser og langdistansereiser økt fra 2% til 5% på lavprisbilletter, og fra 10% til 20% på Flex-billetter.
annonse


Dette er en meget god økning i antallet CashPoints man opptjener.

Får å nyte godt av disse nye fordelene på lavprisbilletter er det slik at man må benytte nevnte kredittkort for betaling, mens økningen på Flex-billettene virker å være uavhengig av hvilket kort det betales med, det skriver bonusfeber.no - Norges første nettside om bonuspoeng.
De tror at mange som er brukere av Norwegian Reward som sitt primære bonusprogram allerede benytter dette kortet for å samle mest mulig CashPoints på alle kjøp.

Det gjøres også enkelte andre endringer i programmet.
Blant annet blir opptjeningen personlig, slik at man kun opptjener poeng på de billettene du selv flyr på. Det betyr at alle reisende må ha sin egen Norwegian Rewardskonto for å få sine poeng. Poengene vil nå også bli tildelt etter at reisen er gjennomført og ikke på bestillingstidspunktet.

Etterregistrering
Det har tidligere ikke vært mulig å etterregistrere CashPoints, men fra samme dato vil det også åpnes for dette. Heretter kan man etterregistrere CashPoints i 30 dager etter reisen er foretatt. Dette er også svært gledelig og har vært noe som har vært savnet når Rewardsnummeret ikke har vært registrert ved booking.

Store bonussummer for kundene
Bonusen til Norwegian virker slik:
En fullprisbillett for eksempel tur/retur Oslo -Tromsø koster rundt 4000 kroner. 20 prosent av dette beløpet, 800 kroner, får den reisende i bonus, når man betaler med Norwegians kredittkort. En tur/retur i Sør-Norge gir i overkant av 500 kroner med de nye reglene.

På langrutene til USA og Bangkok blir uttellingen enda større. På en fleksibel New York-billett til eksempelvis 8.000 kroner, fører Norwegian 1,600 kroner tilbake i bonus.

Denne verdien kan den forretningsreisende godskrive sin private bonuskonto og betale senere billettkjøp med, melder Aftenposten.

Konklusjon?
Alt i alt virker disse endringene på Norwegian Rewardprogrammet / Bank Norwegiankortet å være svært positive for oss kunder. I en tid hvor “alle andre” (blant andre SAS) gjør tydelige devalueringer i sine bonusprogram er det spennede å se at Norwegian går motsatt vei og gir økt opptjening.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart