-->

20. juli 2015

Enklere vei til Eurobonuspoeng


Ny tjeneste skal gjøre det lettere å tjene poeng (SAS Group)
SAS gjør det nå enklere for sine Eurobonuskunder å finne hvor de kan tjene poenger i lojalitetsprogrammet, enten de er på farten eller handler på nett.
SAS har de senere årene jobbet hardt for å få flere passasjerer til å bli med i selskapets lojalitetsprogram, Eurobonus.
En innsats som synes å gi effekt - antall medlemmer nærmer seg raskt fire millioner.
annonseNoe av det mest populære med programmet, er at medlemmene tjener poeng mens de handler. Men med mindre du har fotografisk minne, kan det være vanskelig å huske på når du skal dra fram kortet og få registrert en handel på nett eller hos en partner.

Det har SAS nå rettet opp med en ny funksjon i selskapets smarttelefon app. Den gir en rask oversikt over hvordan du kan tjene Eurobonus poeng i nærheten av der du befinner deg til enhver tid. Du kan velge om displayet skal vise butikkene på en liste eller på et kart.

Så langt inneholder SAS-appen mer enn 19.000 Eurobonuspartnere over hele verden, skal vi tro check-in.dk, og stadig flere kommer med. Akkurat nå finner du blant annet leiebiltilbydere og hoteller, restauranter og spisesteder er på vei.

Pop -up på skjermen
Men det er ikke bare i den virkelige verden Eurobonusmedlemmene kan tjene ekstra poeng med SAS sine partnere, det kan de også i den virtuelle verden. Her brukes den nye funksjonen Eurobonus Finder. Den gjør det lettere for medlemmene å vite i hvilke nettbutikker og lignende de kan tjene Eurobonuspoeng .

Har du installert verktøylinjen på datamaskinen din, laster du ned og innstallerer Eurobonus Finder programmet. Neste gang du er på et partnernettsted som gir Eurobonuspoeng, får du et varsel i form av en pop-up på skjermen. Og så er det bare å handle og tjene poeng.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart