-->

10. juli 2015

Stenger rullebane på Gardemoen


Grunnet reasfaltering stenges hele vestre rullebane på Gardermoen (OSL AS)
Grunnet reasfaltering stenges hele vestre rullebane for flytrafikk 10. - 13. juli og 17. - 20. juli

Oslo Lufthavn legger ny asfalt på vestre rullebane, et prosjekt som startet 11. april. Hele prosjektet gjennomføres i tre etapper, hvor rullebanen har vært i bruk med forkortet bane i to av etappene. Prosjektet ligger for øyeblikket én uke foran opprinnelig plan.- Det siste som gjenstår i prosjektet er asfalteringen av midtseksjonen, og da må vestre rullebane stenges helt for flytrafikk, forteller prosjektleder Runar Botten ved Oslo Lufthavn.
annonse


- Prosjektet har så langt gått veldig bra, og vi har gjennomført rundt 30.000 flybevegelser på vestre rullebane i prosjektperioden. Dette har gjort at driften av flyplassen har vært tilnærmet normal.

Vestre rullebane stenges fredag 10. juli kl. 18.00 og åpner igjen mandag 13. juli kl. 14.00 for asfaltering og fredag 17. juli kl. 18:00 og åpner igjen mandag 20.juli kl. 07:00 for banelysarbeider.

- Dette betyr at vi får litt begrenset kapasitet på Oslo Lufthavn, men med god planlegging hos alle parter mener vi det skal gå uten altfor store driftsforstyrrelser, sier Botten.

Sjekk om flyet ditt er i rute

- Arbeidene er væravhengig, og er det meldt veldig mye regn kan det hende vi må flytte tredje og siste etappe til helgen etter.

Det vil etter dette være etterarbeider som gjør at vestre bane vil ha perioder med nattestenginger utover i august.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart