-->

10. juli 2015

Rullende Starbuckskaffe til utenlandsreisende


Kaffebilen fra Starbucks ligger ved siden av Thune og
Foodmarket på avgang utland.(OSL AS)
Torsdag åpnet en rullende nyhet på Oslo Lufthavn. Reisende som skal ut av landet kan starte ferieturen med en ferskbrygget kopp fra Starbucks sin nye kaffebil.

Tidligere i år la den franske bistroen Le Grand Comptoir ned og dermed ble kaffetilbudet for utenlandsreisende noe redusert.
For å gi de mange reisende en bedre start på dagen introduseres derfor flyplassens nyeste familiemedlem, nemlig en rullende serveringsvogn med god kaffe.
annonse- Vi er glade i kaffe i Norge og i løpet av en dag drikkes det over 6.000 kopper bare her på flyplassen. Derfor synes vi det er gledelig å kunne tilby dette fra en mobil vogn, sier avdelingssjef Forretningsutvikling, Gitte Erlandsen.

- Vi tror dette blir kjempepopulært og vi vet at god kaffe settes stor pris på blant kaffekresne nordmenn. Ettersom vi har lite plass i terminalen på grunn av utbyggingen, har vi valgt en mobil løsning, da arealene vi har tilgjengelig må brukes til de mange tusen reisene som er her hver dag, sier hun.

Starbucks i ankomsthallen har åpent hver dag fra 05.30 til 23.30, mens kaffebilen på avgang utland vil være åpen mellom klokken 05:00 og 20:00. Den vil primært befinne seg i området ved Foodmarket.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart