-->

6. august 2015

SAS overveier bagasjeavgift


Bagasjegebyr også hos SAS i framtiden? (SAS Group)
De fleste store flyselskaper har innført billett alternativer hvor du betaler for bagasjen.
Spekulasjoner i media kan tyde på at også SAS nå er villige til å vike fra prinsippet om at ett stykk bagasje alltid er inkludert i deres billetter.
SAS bekrefter at det gjennomgår sine produkter "for å gi reisende flere alternativer."
- Vi ser alltid på vår billett- og prisstruktur for å finne løsninger som passer våre kunder og SAS sitt nettverk og produkter, for å gi våre kunder flere valgmuligheter.
annonseMen vi vil ikke endre noen av våre eksisterende produkter, sier Cathrine Sandgren, pressekontakt i SAS til Dagens Nyheter .

Det betyr at det fortsatt vil være gratis å ta med bagasje i dagens billettkategorier SAS Go, SAS Pluss og SAS Business.

SAS gjør er altså å åpne for en fjerde billettype, der de reisende må betale for bagasjen separat.

- Men hvordan vårt produkttilbud vil se ut fremover, kan jeg ikke gå inn på nå, det er ingenting vi endrer på i en håndvending, sier Cathrine Sandgren.

Med tanke på at det er under to år siden SAS kjørte store kampanjer med at bagasje alltid er inkludert, vil det nok gå litt tid før dette settes ut i livet, kundene må få tid til å glemme gamle budskap. Innen utgangen av 2016 kanskje?

Flere andre av de store nasjonale flyselskapene, som Finnair, KLM, Air France - og i forrige uke Lufthansa, har innført avgifter for innsjekket bagasje på lavprisbillettene. Nå kan det se ut til at også SAS tar et skritt i den retningen.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart