-->

6. oktober 2015

Flere passasjerer og fulle langdistansefly for Norwegian i september


Langruter trekker opp passasjertallene i september (Norwegian)
Den gode passasjerutviklingen og den solide fyllingsgraden fortsatte for Norwegian i september. Vel 2,4 millioner reiste med selskapet denne måneden.

Fyllingsgraden var 88,2 prosent og langrutene påvirker tallene i positiv retning.

I september fløy 2 435 240 passasjerer med Norwegian, en økning på 9 prosent sammenlignet med samme måned i fjor. Den totale trafikkveksten (RPK) økte med 11 prosent, mens kapasiteten (ASK) økte med 3 prosent. Fyllingsgraden på 88,2 prosent er en økning på 6,8 prosentpoeng fra samme måned i fjor.
annonse


- Langdistanseflygningene fortsetter å påvirke tallene i positiv retning med en fyllingsgrad på 96 prosent i september. Vi ser også at stadig flere reisende benytter seg av vårt omfattende europeiske rutenett til å fly videre til USA og Thailand. Dette viser at samspillet mellom langdistanse og kortdistanse gir gode synergier.

At vi nok en gang vinner nye internasjonale kundepriser viser at reisende over hele verden setter pris på Norwegians tilbud, sier administrerende direktør Bjørn Kjos i en pressemelding.

Norwegian gjennomførte 99,8 prosent av de planlagte flygningene i september, hvorav 84,3 prosent gikk på oppsatt rutetid.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart