-->

4. november 2015

Nå kan du selv booke om flyreisen hos ditt online reisebyrå


Book om flyreisen hos ditt online reisebyrå
Amadeus lanserer nå et unikt online selvbetjeningsverktøy for ombookinger av flyreiser. De fleste av dagens reisende bestiller sine billetter online, og på både hoteller og flyplasser er personalet ved innsjekkingsskranken ofte erstattet med selvbetjeningskiosker.


Men selv om selvbetjeningstjenestene har endret adferden til de reisende, har det hittil ikke vært mulig å booke om reisen selv. Derfor har Amadeus utviklet et nytt verktøy for online reisebyråer,
annonse


Amadeus Ticket Changer (ATC) Shopper, som gjør at den reisende selv kan booke om hele eller deler av reisen.

Gjennom ATC Shopper kan den reisende raskt og enkelt gjøre endringer i bookingen direkte på Internett, noe som gir en unik fleksibilitet. Tidligere har reisebyrået vært nødt til å søke etter nye reiseruter og håndtere ombookingen for den reisende. Muligheten til å endre fly og reiseruter er en viktig tjeneste å tilby på nettstedet og tjeneste som kundene forventer å ha tilgang til. Verktøyet bidrar også til å redusere arbeidsbelastningen hos reisebyråene, som får mer tid til å fokusere på kundeservice og å skape nye forretningsmuligheter.

– Reiselivsbransjen har lenge jobbet med selvbetjeningsprosesser, men når det gjelder endringer av flyreiser har det hittil ikke eksistert noe slikt alternativ for reisende som har booket sine billetter via et online reisebyrå. Derfor er vi veldig stolte over å kunne tilby ATC Shopper som er det første verktøyet av sitt slag i markedet. Dette er en praktisk løsning som hjelper kundene våre i hverdagen, deres ansatte og de mange reisende som passerer våre systemer hver dag, sier Jesper Söderström, adm. direktør i Amadeus Scandinavia.

ATC Shopper er per idag det eneste selvbetjeningsverktøyet for ombooking av flyreiser via online reisebyråer som finnes. I verktøyet finnes det også et bredt utvalg av datoer og priser i enkle og tydelige kalendervisninger, takket være andre Amadeus-funksjoner som MasterPricer Calendar og MasterPricer Travelboard. Alle reiseanbefalinger i ATC Shopper kontrolleres mot de gjeldende vilkårene for ombooking, slik at kundene bare får relevante forslag.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart