-->

20. februar 2016

Direkte til Las Vegas neste vår?


Splitter ny Dreamliner 787-9 gjøres klar (Boeing Media)
Tidligere denne uken fortalte Norwegian at de vil starte opp nye interkontinentale ruter fra Paris i Frankrike, til USA.

I første omgang skal de fly til New York, Los Angeles og Fort Lauderdale.

Nye flyleveranser kan også resultere i en direkterute fra Oslo til gamblingbyen Las Vegas.I 2017 vil Norwegian motta hele ni nye Dreamlinere fra Boeingfabrikken. Med disse flyene skal det satses videre i Europa.
annonseSelskapet ser for seg å bygge videre på de allerede eksisterende rutene i USA fra nye byer i Europa, samt å utvide antall avganger på allerede eksisterende ruter. Norwegian har på bare et par år rukket å bli den tredje største aktøren på London lufthavn Gatwick, nå håper de franskmennene vil ta dem like godt i mot.

Med flere fly kan det også bli nye ruter fra Norge. Norwegian ser i første omgang for seg en ny direkterute til gamblingbyen framfor noen - Las Vegas. Flyselskapet har allerede direkteruter dit fra både Stockholm og København. En mest sannsynlig oppstart vil være våren 2017.

Man drar ikke til Las Vegas for å slappe av, men for å leve utagerende, ofre, risikere og utforske. Det er en by sprunget ut av ørkenen i Nevada, bygget på skjebner av lykke og ulykke.

Har du hellet med deg og finner en billig billett til Las Vegas?
Vi har sett priser fra kr. 1700,- én vei!


Et nytt Edens hage, der uimotståelige fristelser finnes rundt hvert hjørne, et helvete for spilleavhengige, men en himmel for turister.


Neonopplyst nattehimmel i Las Vegas (Illustrasjonsfoto)
Det er et sted hvor man kan risikere å våkne med et helt nytt liv, enten i ekteskap, blakk, eller begge deler. Men det er også et sted hvor livet kan få en oppsving, og mange heldige mennesker har vandret ut av kasinoene og inn i den neonopplyste nattehimmelen, med en pen ekstrainntekt.

Er man av den heldige sorten, eller har vett nok til å ikke gamble vekk alle finansene, er shopping et hett tips. For Las Vegas er også et shoppingmekka, med fasjonable merkevarer til en rimelig, og redusert pris.

Arkitektsmessig, er mange av bygningene replicater av historiske byggverk, og her finnes det blant annet utgaver av Empire State Building, Pyramider og et over hundre meter høyt Eiffeltårn.www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart