-->

15. februar 2016

Wifi fra gate til gate


Icelandair har installert Wi-Fi på selskapets fly (Icelandair)
Fra 15. februar tilbyr Icelandair, som det første flyselskapet i Europa, Wi-Fi fra gate til gate om bord på flyene.

Icelandair har installert Wi-Fi på selskapets fly og innfører nå, som det første flyselskapet i Europa, Wi-Fi fra gate til gate. Forbindelsen er så å si aldri avbrutt, tidligere måtte en vente til flyet var i 10.000 fot før Wi-Fi ble aktivert.Fra 15. februar kan du altså være online på din smarttelefon eller pc fra det øyeblikket du setter deg om bord i flyet på vei til Island eller en av Icelandairs 16 destinasjoner i Nord-Amerika.
annonse
Bestill skireisen med STS Alpereiser


Wi-Fi er tilgjengelig i hele kabinen: Reiser du på Saga Class (Icelandairs business class) er det gratis og reiser du på Economy Comfort eller økonomi klasse kan tilgang kjøpes for et mindre gebyr. Forbindelsen tilsvarer 3G så det er enkelt å sjekke e-post og sosiale medier, samt surfe på internett.

 Icelandair flyr til 42 destinasjoner, hvorav 16 i Nord-Amerika: Boston, Washington D.C. New York (JFK og Newark), Orlando, Minneapolis/St. Paul, Denver, Seattle, Anchorage, Portland, og Chicago (fra mars 2016) i USA. Toronto, Halifax, Vancouver, Edmonton og Montréal (fra mai 2016) i Canada.www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart