-->

17. mars 2016

Fortsetter til Karibia neste vinter


Fargerikt bybilde fra San Juan, Puerto Rico i Karibia
Norwegians direkterute til San Juan i Puerto Rico, er blitt godt tatt i mot av de reisende.

Så bra har det gått at flyselskapet allerede har bestemt seg for å fortsette å fly fra Oslo neste vinter.Siden november i fjor har Norwegian hatt sin ukentlig rundtur fra Oslo til San Juan i Karibia. Så bra har det gått at selskapet setter opp nye avganger neste vinter.
annonseTi flytimer unna ligger Puerto Ricos strender og venter på deg. Karibia er på alles lepper for tiden, ettersom flere nye direkteflyruter fra Norge og Skandinavia gjør øyparadiset lettere tilgjengelig.

Dessuten er Karibia billigere enn noensinne. Brått er de karibiske herligheter også blitt tilgjengelig for reisende på budsjettferie.

Vi har funnet flybilletter til Karibia fra kun 1165,- én vei

I tillegg til Den dominikanske republikk utgjør Puerto Rico «billig-Karibia». Øya og hovedstaden San Juan byr på et rikt kulturliv og mye flott natur, og er dessuten et supert utgangspunkt for øyhopping.

Omgitt av Jomfruøyene og en haug andre forlokkende bade- og sjøsportøyer kan du legge opp din egen rundtur uten å sprenge budsjettet.

Å rusle rundt i San Juans gamleby er som å bli tatt tilbake til den gang spanjolene satt med makten her. I tillegg er Cuba innen rekkevidde, skrev VG om øystaten på nyåret.

Neste sesong starter opp søndag 6. november og Norwegian vil fly en ukentlig tur fra Oslo til San Juan, fram til mars 2017.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart