-->

9. mars 2016

Hit reiser vi i påskeferien


Thailand - en påskefavoritt blant nordmenn (Illustrasjonsfoto)
Nordmenn vil ha sol og bad i påskeferien i år. Gran Canaria er den store påskefavoritten, etterfulgt av Thailand. Storbyreiser er også populært og påskens mest populære storby er London, etterfulgt av København og Barcelona. Årets rakett er Dubai som har mer enn dobbelt så mange reisende som i påskeferien i fjor.Det viser fersk statistikk fra Ticket Feriereiser, Nordens største feriereisebyråkjede.
annonseReiser til varme destinasjoner mest populært
De mest populære reisemålene i påskeferien er klassikeren Gran Canaria som også var på topp i fjor. På andreplass ligger Bangkok som har rykket opp 4 plasser på topplisten fra i fjor.

- Mange ønsker å reise til varmere breddegrader for å få sol og bad på slutten av vinteren. Klassikeren Gran Canaria er feriefavoritten også i år, og for de som vil reise litt lengere er solsikre Thailand en favoritt, sier Ellen Wolff Andresen, Markedssjef i Ticket Feriereiser.

Ikke bestilt påskereisen ennå? Finn flybilletter fra 130,- én vei

Dubai er påskens rakett
Antall reisende til Dubai har blitt mer enn doblet, noe som fører til at Dubai rykker opp så mye som 20 plasser på topplisten over mest populære påskedestinasjoner. Dubai tilbyr en kombinasjon av sol, strender og storbyliv.

- At Dubai blir mer og mer populært er ikke så overraskende. Charterselskapene har mer fokus på Dubai enn tidligere, og med flere rutefly og relativt kort flytid passer byen godt både om du vil reise en langhelg eller lenger. Her finnes det noe for de fleste med strender, shopping, og en rekke aktiviteter og utflukter, sier Wolff Andresen.

London på topp blant storbyene
Storbyreiser er alltid populært og er stabile i antall bestillinger. London er, til tross av noe nedgang i antall reisende på grunn av pundets styrke, den mest populære storbyreisen å reise til i påskeferien. De storbyene som har økt mest i antall reisende sammenlignet med påsken i fjor er København og Praha.

10 på topp – mest populære reisemål påskeferien 2016
  1. Gran Canaria (1)
  2. Bangkok (6)
  3. London (4)
  4. Tenerife (2)
  5. Dubai (25)
  6. København (14)
  7. Barcelona (5)
  8. Alicante (8)
  9. Praha (15)
  10. Reykjavik (13)

Kilde: Ticket.no, bestilt t.o.m. 1. mars, med avreise fra 18. – 28. mars. Tallene i parentes viser fjorårets plassering.www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2023
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Vi bruker cookies fra Google Analytics til å måle trafikken på artiklene
No instrument approach procedure established for this webpage
om oss   nettsidekart