-->

13. mars 2016

SAS lanserer Fresh Bites


FreshBites  - friske og lette mellommåltider hos SAS (SAS)
SAS fortsetter å utvikle og forbedre tilbudet om bord til de frekvente reisende, og lanserer nå ”Fresh Bites”, friske og lette mellommåltider til kunder som reiser i SAS Plus på ruter innenfor Skandinavia og på korte ruter i Europa.

Fresh Bites tilbys fra slutten av mars og er et tillegg til det eksisterende tilbudet om bord.
I dag tilbys reisende i SAS Plus på skandinaviske og korte europeiske ruter et morgenmåltid på avganger før kl. 09:00 – og en søt eller salt snack på avganger etter dette tidspunktet.
annonse
Easter Sale Image Banner 300 x 250


Fra 27. mars serverer SAS også Fresh Bites, som innebærer at reisende med SAS, i tillegg til de eksisterende snackstilbudene, kan velge et lett og velsmakende mellommåltid. Med et sunt og friskt alternativ forbedrer SAS matopplevelsen om bord og styrker tilbudet til de som reiser ofte.

– Vi jobber hele tiden med å utvikle og forbedre tilbudet vårt om bord. Våre frekvente reisende har etterspurt et lett og sunt måltid som kan stille den lille sulten på de korte reisene. Derfor er vi glade for at vi nå også kan tilby en frisk matbit som er laget av de beste råvarene, sier Stephanie Smitt Lindberg, produkt- og utviklingsdirektør i SAS.

Fresh Bites består av to kategorier med friske produkter: en ny sandwich og et antall småretter – noe lite og sunt – som kan hjelpe SAS kunder gjennom den neste etappen på reisen.

– Vi har testet produktene sammen med våre frekvente reisende og skreddersydd menyer etter det de mener passer til de kortere flyreisene, sier Stephanie Smitt Lindberg.

Fresh Bites og Pollarrull er inkludert i billettprisen i SAS Plus, mens Pollarrull kan kjøpes av reisende i SAS Go for 30 DKK, 35 NOK, 35 SEK eller 4 Euro, fra klokken ni og resten av dagen.

Tilbudet serveres på ruter innenfor Skandinavia, på de fleste svenske innenriksruter og lengre norske innenriksruter samt korte europeiske flygninger opp til 1 time og 20 minutter. Enkelte flygninger er unntatt årsaker på grunn av kort tid.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart