-->

5. april 2016

Daglige flyvninger til Mallorca


Norwegian skal fly daglig fra Oslo til Mallorca (Norwegian)
Norwegian øker antallet ruter til og fra Palma de Mallorca etter sterk vekst i etterspørselen. Økningen innebærer daglige turer mellom Oslo og Palma i sommermånedene.

Etter sterk vekst i Spania og betydelig økning i etter-spørselen, øker Norwegian antallet ruter mellom Palma og Oslo, København, Stockholm og Gøteborg. Kapasiteten øker med 20 prosent fra samme periode i fjor.
annonse- Spania er et viktig og raskt voksende marked for Norwegian. Palma er et populært reisemål, og vi ser frem til å kunne tilby enda flere avganger å velge mellom, slik at de reisende får større fleksibilitet, ikke minst i sommerhalvåret, sier kommersiell direktør i Norwegian Thomas Ramdahl, om det nye tilbudet.

Palma – eller "La Ciutat", som mallorkinerne kaller den – er en flott og stolt by med spansk eleganse, ærverdige historiske monumenter og severdigheter, yrende folkeliv og slentrende ro. Og det er en by som er tro til sine katalanske røtter, med en selvbevissthet og trygghet på egen historie, kultur og viktighet som du ellers bare finner i Catalonias hovedstad Barcelona. Palma er, med sine drøyt 300 000 innbyggere, i grunnen som et Barcelona i miniatyr; selv hovedgaten i de to byene heter det samme: La Rambla.

Akkurat nå: Direkte til solfylte Mallorca for under 500,- én vei


Cala Mayor - Mallorca
Strendene
De nærmeste strendene er Cala Mayor (vest) og Playa de Palma (øst). Dit kommer du fort og greit med buss. Strendene rundt Palma er alle førsteklasses og fascilitetene ditto.

Palma er en førsteklasses shoppingby med handlegater hvor du finner det meste av designvarer.


Restaurantilbudet er utmerket og det mallorkinske kjøkkenet er verdt en reise i seg selv, med friske grønnsaker, hvitløk, olivenolje, gode pølser, kjøtt, fisk og skalldyr – eller tapas; de spanske smårettene. Restaurantprisene er ofte ett lite hakk rimeligere i Palma enn ellers på Mallorca.

Fra 1. juni tilbyr Norwegian sju ukentlige avganger mellom Oslo og Palma, og i perioden 19. juni til 13. august tilbyr selskapet 10 ukentlige avganger.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart