-->

2. april 2016

Første flight til Boston


Første Dreamliner har tatt av mot Boston (Norwegian)
Klokken seks i ettermiddag lettet Norwegians Dreamliner fra Oslo med kurs for Boston Massachusetts i USA.

Norwegians Dreamliner LN-LNB med Thor Heyerdal på halen, sto for første tur.

Med denne premiereflygningen har Norwegian satt sin syvende USA-rute i drift.- Vi er veldig glade for å tilby nok en ny langrute. Dette er ikke bare godt nytt for skandinaver og europeere som ønsker å fly billig og komfortabelt til Boston og USA, men også

annonse
Spring Sale Image Banner 356 x 230


for amerikanere som drømmer om en tur til Skandinavia og Europa, uttalte Norwegiansjef Bjørn Kjos, da ruta ble presentert i fjor sommer.

Velkommen til Beantown
Boston er kjent for sport, øl og «Clam Chowder«, i tillegg til å være stedet en rekke serier og filmer er spilt inn. The Departed, Good Will Hunting og Ted er alle filmer som er spilt inn i byen.

Likevel er det kanskje alle skolene byen først og fremst er kjent for. Harvard University og MIT er to av USAs beste universiteter, og begge finner du i Boston. I tillegg finnes det titalls flere skoler som de fleste på denne siden av sjøen ikke har hørt om. Sammen drar alle disse skolene studenter fra hele verden til Massachusetts.

Boston er et ypperlig mål for deg som ønsker å oppleve en ny by i USA, samtidig som du vil ha muligheten til å utforske den nord-østlige delen av Nord-Amerika.

Boston er Massachusetts største by, og ligger plassert ved utløpet til elvene Mystic og Charles, og er en spennende havneby ved Atlanterhavskysten. Navnet tok de fra engelske Boston, hvor mange av kolonistene stammet fra. Byen har i dag rundt 600.000 innbygere.

Fly direkte med Norwegian til Boston for under 1000,- én vei

Blant annet er det en rekke museer og kunstsamlinger. Ønsker du kultur i moll dur kan du for eksempel nyte Boston symphony orchestra, som er et av de mest anerkjente i verden. Men det stopper ikke der! Boston har musikk for alle ører og alle smaker, så her kan du nyte rytmer uansett hva slags smak du har. Du kan også ta opp tradisjonell engelsk kultur og drikke øl på en av de mange brune pubene, mens du, hvis du ønsker, ser hjemmelaget Boston Red Socks forandre byens stemning, på tv.

Boston engelsk, som kommer av innbyggernes særegne uttale, kommer du også til å stifte bekjentskap med når du nyter en bedre middag på en av de mange restaurantene, slapper av med en kaffe eller benytter de fantastiske shoppemulighetene! Dessuten er det en by som lever hele året, selv om vintrene kan bli fryktelig kalde.

Her finner diu de beste hotelltilbudene i Boston akkurat nå

Norwegian flyr nå fra Oslo til Boston, Fort Lauderdale, Orlando, Los Angeles, New York, Oakland og Puerto Rico i USA. Og til høsten åpner deres Las Vegasrute. Selskapet flyr også langdistanse til Bangkok i Thailand.

Oppstarten av denne ruten er framskutt med noen uker, og konkurrerer nå med SAS' direkterute fra København til Boston som åpnet for noen dager siden. Norwegian flyr til Boston hver lørdag, men fra 17. mai blir det også tirsdagsavganger.www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart