-->

12. mai 2016

Bilutleien har flyttet


Hertz i nye lokaler på Gardermoen (Avinor Oslo lufthavn)
I forbindelse med utbyggingen av nye Oslo Lufthavn har bilutleien flyttet fra ankomsthallen til parkeringshus P10.

- Bilutleien har flyttet inn i flunkende nye lokaler i parkeringshus P10.
Dette ligger tett inntil terminalen og sikrer et godt tilbud både til selskapene og til de reisende, sier kommunikasjonssjef i Avinor Oslo Lufthavn, Joachim Westher Andersen.
annonseBilutleien, som tidligere har hatt lokaler i ankomsthallen, har nå fått en mer praktisk lokasjon ettersom man nå kan tilby passasjerene alt på samme sted.

- Nå foregår bestilling og levering av bil i parkeringshus P10. Det blir mer oversiktlig og selskapene kan tilby bilen i kort avstand fra der man bestiller. At vi har samlet alt på ett sted ser vi på som en klar forbedring for alle parter, sier Andersen.

Bilutleiens nye lokaler er på 250 kvadratmeter og ligger i parkeringshus P10 plan U2.

Alltid gode priser på leiebil

Den nye Bilutleien åpnet torsdag 5. mai og føyer seg inn i rekken av endringer som kommer på Oslo Lufthavn i 2016, som følge av utbyggingen. I mars ble det innført ny gatenummerering og i mai ble veien for ankommende innlandspassasjerer midlertidig lagt om.

Kommende milepæler i 2016
Torsdag 1. september åpner etter planen den nye ankomsthallen som skal brukes av innlandspassasjerer og det betyr at dagens stenger. Den skal da tilpasses og bygges om til å bli en del av dagens ankomsthall for utland. På den måten blir det bedre kapasitet og mer plass til både reisende som ankommer fra innland og utland.

- Det blir den første store åpningen vi gjør på nye Oslo Lufthavn og det gleder vi oss til. Vi har behov for større plass for ankommende passasjerer og vi er sikre på at dette blir tatt godt imot, sier Andersen.

I løpet av 2016 og frem til åpningen av nye Oslo Lufthavn 27. april 2017 vil flere funksjoner åpnes for de reisende, blant annet vil de nye gatene i pir nord tas i bruk og Duty Free-butikker på avgang- og ankomst åpnes.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart