-->

7. mai 2016

Nye drivere av kiosk og bespisningsarealer på Torp


Nye Uppercrust ved utenlandspiren på Torp (SSP)
Etter forhandlinger med flere aktører om å drive kiosk og bespisningsarealene på Torp, er det nå avgjort at Select Service Partner (SSP) vil overta driften på Sandefjord lufthavn Torp fra januar 2017.

SSP er ledende operatør av mat- og drikkebrands på reiselokasjoner over hele verden.


SSP - The Food Travel Experts - er en ledende operatør av mat- og drikkebrands på reiselokasjoner i hele verden. SSP har over 60 års erfaring med å servere reisende gjennom internasjonale og nasjonale brands og konsepter som er skreddersydd for lokale behov.
annonse


SSP har for tiden virksomhet i 29 land over hele verden og på mer enn 125 flyplasser. SSP har bortimot 2 000 ansatte bare i Norge og driver spisesteder, kiosker og flycatering på 15 flyplasser, tre jernbanestasjoner, ett butikksenter og ett kontorbygg. Totalt har SSP Norge over 70 utsalgssteder. SSP har i en årrekke levert mat til servering ombord i fly fra sitt moderne flykjøkken på Torp.

SSP er et børsnotert selskap med hovedkontor på Gardermoen og omsatte i 2016 for 1,5 milliarder i Norge. Totalt i verden sysselsetter SSP over 30 000 000 medarbeidere.

Torp har over 20 direkteruter på kartet, billettpriser til under 200,- én vei

- Vi på Torp er meget tilfreds og har stor tro på de konseptene som SSP nå skal etablere. Det skal gjøres store investeringer i å oppgradere bespisningsarealene våre på lufthavnen som vil passe svært godt for folk på reise med forholdsvis liten tid. Vi tror det blir et stort løft for lufthavnen, som vil komme våre passasjerer til gode, sier Gisle Skansen, adm. dir. ved Sandefjord lufthavn Torp.

Dagens Fresh & Tasty, som Blender driver vil bli erstattet med SSPs Upper Crust og O’Learys på utland og News Bar på innland.

Upper Crust en av SSPs beste og lengste suksesshistorier!
 • Upper Crust lover «Smakfulle autentiske franske baguetter, garantert ferske og sjenerøst fylt med de beste råvarer! Servert umiddelbart og enkle å spise på farten.
 • I tillegg til baguetter byr Upper Crust på ferske bakverk, sveler eller vafler, nytraktet kaffe, godt utvalg av juice og mineralvann, smarte frokostprodukter, friske salater, frukt, snacks og barneprodukter.
O’Learys er din lokale, Boston-inspirerte sportsbar og restaurant.
 • Restauranten er preget av dekorasjoner hentet fra de ulike sportslagene som hører hjemme i Boston (Celtics, Bruins, osv). Ønsket er å gjenskape den uformelle amerikanske stemningen med fokus på sport og amerikansk mat i et hyggelig sitteområde med god atmosfære. I tillegg til Boston-temaet vil avdelingen ha en egen ”Local Wall of Fame” med lokale sportshelter.
 • Restauranten vil ha TV-skjermer som til enhver tid viser aktuelle sportsbegivenheter live, eller i opptak dersom det ikke er noe som går live.
News Bar
 • Ferske nyheter, påsmurte brødvarer, bakervarer, snacks, enkle og gode varmretter.
 • Godt utvalg av bøker og kioskvarer.
 • Et hyggelig sted å møtes før avreisen.
Kioskene på Torp drives i dag av Narvesen både på innland og utland. SSP vil etablere sitt kioskkonsept Point både på innland og utland.

Points – Gjør reisen enklere!
 • Points vet at kundene på flyplassen har begrenset med tid og er opptatt av at handelen skal gå så effektivt som mulig. Kundene vil gjerne kjøpe alt de trenger på ett sted – dette er enkelt hos Point.
 • Point kan friste med sandwicher, salater, fruktblandinger, smoothies, wraps, grovbrød, bakervarer osv. som serveres ferske hver dag. Produktene består av de beste råvarer for å gjøre valget for kunden enkelt. Point tilbyr ferskbrygget kaffe fra markedets beste kaffemaskiner
 • Point har det beste utvalget av reiseprodukter i kiosk. I tillegg, finner man et rikt utvalg av lesestoff som magasiner og bøker til inspirasjon på reisen.
 • Alle de tradisjonsrike kiosk-varene som: mineralvann, godteri, sjokolade, tobakk, spill etc. vil også naturlig være en del av sortimentet.
SSP vil overta driften av dagens pub, Gastro Pub, på hvit sone hvor det vil innføres et konsept med:
 • Kvalitetskaffe.
 • Vin gjennom hele dagen.
 • Ferskt med lokal vri.
 • Et sted å sitte ute når sola skinner.
- Torp er en lufthavn vi lenge har ønsket å være på, vi gleder oss til å etablere våre velprøvde suksesskonsepter til glede for de reisende», sier en fornøyd adm. dir. i SSP, Morten Solberg Nilsen i en kommentar.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart