-->

21. mai 2016

Spar opptil 70 % på storbyferien


Parisferien blir mye dyrere jo lengre du venter med bestillingen 
Det kan være mange penger å spare for dem som skal på storbyferie i sommerperioden.
Prisene er hele 74 % høyere i juli enn i juni, og noen flypriser blir mer enn fordoblet i juli.

Det viser en prissjekk som reisesøkemotoren travelmarket.no har gjennomført.Travelmarket har sjekket prisene på flyreiser til populære sommerreisemål, med fokus på europeiske storbyer.
annonseStor prisforskjell avhengig av destinasjon Barcelona er en av de mest populære sommerbyene for nordmenn - ikke minst fordi den både kan tilby storby- og strandliv, og her ser man at flyprisene blir mer enn fordoblet, med en gjennomsnittspris som går fra 1271,- for en tur-retur-billett i juni til 2727,- for samme billett i juli. Her har man virkelig en stor fordel dersom man kan legge turen dit i juni.

Note: Prisene gjelder avreiseuke 23 og 27 og er gjennomsnittet av de laveste flyprisene fra lufthavnene i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger og Tromsø til de pågjeldende byene. Priser i NOK inklusive skatter og avgifter, men eksklusive evt. tillegg for bagasje, setevalg, mat om bord og betalingsgebyr.


Paris er en annen norsk favoritt, og prissjekken viser at prisene dit er mer stabile, men gjennomsnittsprisen på en tur-retur-billett går likevel fra 1321,- i juni til 1800,- i juli.

Unngå prissjokket - bestill storbyferien i dag !

Mange flybilletter til under 1000 kr
Hvis man velger å fly i juni har man en god mulighet for å få kjøpt en storbyferie til mindre enn 1000 kr. Man kan fly fra Oslo til Barcelona, Berlin, Paris og Praha for under 1000 kr i juni, mens det kun er flybilletter til London som koster under 1000 kr i juli. Man kan også få en billig storbyferie dersom man reiser fra Bergen - i juni kan man dra til Berlin, London, Paris og Praha for mindre enn 1000 kr.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart