-->

22. juni 2016

Nå introduserer SAS Plus Saver


SAS lanserer ny billettklasse - SAS Plus Saver
Nå introduserer SAS Plus Saver mellom Skandinavia og Europa – for reisende som ønsker å reise i SAS Plus, men som ikke behøver fleksibiliteten.

For reisende som foretrekker alle fordelene ved å reise i SAS Plus, som eksempelvis adgang til Lounge og Fast Track, lanserer SAS nå et billettalternativ til en lavere pris, hvor kun gratis ombooking/avbestilling er tatt bort.SAS fortsetter med å utvikle og forbedre sitt tilbud til Skandinavias frekvente reisende, og tilbyr nå
annonse
Summer Sale Image Banner 560 x 560


et supplement til de eksisterende produktene SAS Go, SAS Go Light og SAS Plus innen Europa. SAS Plus Saver tilbys på utvalgte ruter mellom Skandinavia og Europa.

Samtlige fordeler i SAS Plus inngår, så nær som muligheten til gratis avbestilling og ombooking. Reisende har dermed adgang til SAS Lounges, Fast Track, ekstra bagage, mulighet for selv å velge sete, samt mat og drikke ombord.

- Vi vet at mange av våre kunder etterspør et alternativ, hvor alle fordeler i SAS Plus inngår, men hvor man mot en lavere pris avstår fra muligheten til gratis avbestilling og ombooking. Med dette nye tilbudet får mange av våre kunder enda større mulighet til å velge et produkt som bedre passer deres behov, sier Stephanie Smitt Lindberg, sjef for produkt og kundelojalitet i SAS.

Det nye tilbudet mellom Skandinavia og Europa lanseres i første omgang som en test frem til den 30. september. SAS Plus Saver vil ikke være tilgjengelig på innenriks ruter eller ruter eller ruter innen Skandinavia. SAS Plus Saver tilbys i dag på SAS’ interkontinentale ruter.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart