-->

14. juli 2016

Emirates er verdens beste flyselskap


Emirates kåret til verdens beste flyselskap (Emirates)
For fjerde gang er Emirates på topp i luftfartsindustriens største uavhengige kåring. Selskapet henter også hjem prisene for beste underholdningssystem og beste flyselskap i Midtøsten.

Emirates har også tre ganger tidligere blitt kåret til verdens beste flyselskap, i 2001, 2002 og 2013, i prestisjetunge Skytrax World Airline Awards.I år hentet de også hjem prisen for beste underholdningssystem samt beste flyselskap i Midtøsten.
annonse
Generic 500x500


Undersøkelsen er den største av sitt slag i luftfartsindustrien. Årets utdeling baseres på 19,2 millioner fullførte undersøkelser, dekker 280 flyselskaper og inkluderer flypassasjerer fra over 104 land. Dette er fjerde topp-plassering for Emirates i Skytrax-kåringens 15-årige historie, og selskapet har hentet hjem pris i underkategorier 20 ganger.

– Vi jobber hardt for å tilby den beste opplevelsen uansett hvor vi møter kundene. Vi lytter til kundene og investerer hele tiden i å forbedre våre produkter og tjenester, både på bakken og i luften. Det føles ekstra godt at disse prisene tildeles på bakgrunn av kundetilfredshet, det er en ekstra påskjønnelse for alt det harde arbeidet som ligger bak det vi leverer, sier norgessjef for Emirates, Terje Grue i en kommentar.

Emirates flyr daglig mellom Oslo lufthavn og Dubai, finn dine billetter her

Det er tolvte året på rad at Emirates får prisen for beste underholdningssystem. Selskapets ice underholdningssystem tilbyr nå 2689 ulike kanaler, deriblant det siste innen filmer, humor-serier, live TV, musikk og spill. Tilbudet på ice utvides stadig for å gi et enda større utvalg. De siste tolv månedene har systemet blitt utvidet med
  • 35 prosent flere TV-kanaler
  • 35 prosent flere lydkanaler
  • Innhold tilrettelagt for de med nedsatt hørsel eller syn
  • Støtte for 37 språk

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart