-->

3. juli 2016

Parat avviser konflikt med Norwegian


Ingen konflikt mellom Parat og Norwegian (Norwegian)
Parat-leder Hans-Erik Skjæggerud sier det i mediene skapes et inntrykk av en konflikt mellom Parat og Norwegian som ikke er korrekt.

Han bekrefter at det er uenighet om en avtale, men at Norwegian selv må svare for selskapets forsinkelser og kanselleringer.

Skjæggerud sier hverken Parat eller pilotforeningen står bak noen form for aksjon mot selskapet.
annonse
25% rabatt på First Hotels i hele sommer!


Det er riktig at vi er uenige om en frikjøpsavtale knyttet til overtid, men tilbakemeldingen til oss er at det ikke er noe sykefravær utover det normale og at pilotene utfører den jobben de skal. Vi har forøvrig ingen innflytelse på bemanningsplanleggingen til Norwegian, sier han.

Parat-lederen understreker at han ikke på noe tidspunkt har gitt utrykk for at det er en konflikt mellom Parat og Norwegian.

Best pris - FirstHotels.no

– På spørsmål fra VG har jeg bekreftet at det er uenighet om en avtale som beskrevet over, men har ikke uttalt meg om noen konflikt, noe også den aktuelle VG-journalisten i ettertid har beklaget overfor meg, sier Skjæggerud.

Leder for Norwegian Pilot Union, Halvor Vatnar, bekrefter også at det ikke er noen konflikt.

Norwegian kansellerer flere flyvninger

– Selskapet må selv svare for alle forsinkelser og kanselleringer. Vi har lenge påpekt mannskapsmangel i forbindelse med det ambisiøse sommerprogrammet som er satt opp, sier Vatnar.

Han avviser også at det er noen aksjon i form av sykemeldinger.

– Selv om vi selvfølgelig ønsker å avslutte forhandlingene om ny frikjøpsavtale forholder vi oss lojalt til innholdet i den gamle avtalen frem til ny avtale foreligger, sier Vatnar.


facebook

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart