-->

17. august 2016

Færre flyr fra Rygge


Færre flyr fra Moss lufthavn Rygge
Passasjertallet på Moss Lufthavn Rygge fortsetter å gå ned. I juli reiste 11 prosent færre fra flyplassen enn på samme tid i fjor.

Det skriver Moss Avis. Ifølge avisen reiste 170.000 passasjerer fra Rygge i juli i år, 21.000 færre enn i juli i fjor.

Dette er fortsettelsen på en nedadgående trend for flyplassen i 2016.
annonseFra begynnelsen av året og fram til juli har 900.000 passasjerer benyttet seg av Rygge flyplass, 55.000 færre enn i samme periode i fjor.

En del av forklaringen kan være at Ryanair har påbegynt prosessen med å legge ned virksomheten fra flyplassen. Om noen måneder skal det irske billigflyselskapet kun fly fra Gardermoen og Torp.

Også Torp Sandefjord lufthavn opplever nedgang i antall reisende, ifølge avisen.

Her finner du dine billige flybilletter til høstens fine storbyturer

Dette i motsetning til det statlige selskapet Avinors flyplasser, som har hatt en vekst i passasjertallet på 1,4 prosent sammenlignet med i fjor.

Flyr ut oktober
Selv om Rygge avvikles er det fortsatt et godt rutetilbud fra flyplassen. Både Ryanair, Norwegian og charterselskapene har meldt at de flyr sine planlagte flyvninger ut oktober måned, altså to og en halv måned til med billige flybilletter.

Fortsatt billig
En rask kikk på flyselskapenes nettsider viser priser til Polen, Belgia og Latvia for rundt 100-lappen, legger du på hundre kroner til er Storbritannia, Estland og Litauen innenfor rekkevidde. Du kan få flybilletter til Irland, Spania og Italia for rundt 300 kroner. Bestill flybillettene her


facebook

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart