-->

6. august 2016

Icelandair: Kjøp flybilletten på Facebook


Nå kan du bestille flybillettene via facebook (Icelandair)
Icelandair som første flyselskap, viser veien for fremtiden og annonserer muligheten for deres kunder til å bestille sin flybillett via Facebook Messenger.


Facebook Messenger Stopover Bot, gjør det enklere enn noensinne å bestille en Icelandair Stopover. Tjenesten er tilgjengelig 24/7, passasjerer kan søke og bestille flybilletter direkte via Facebook Messenger.
annonseDen nye tjenesten setter Icelandair i forkant av den oppadgående trenden med Conversational Commerce, å benytte kommunikasjonsapplikasjoner som utsalgspunkt. Icelandair’s nyskapende bruk av Facebook Messenger-teknologi er et steg mot å forbedre kundeopplevelsen.

Bot er et serviceverktøy, som sammen med booking- og søkefunksjonalitet kan svare på ofte stilte spørsmål og bidra med raske svar i form av både tekst, bilder og videoer.

Gudmundur Óskarsson, Director Marketing and Business Developmen hos Icelandair sier i en kommentar:

- Vi ønsker stadig å forbedre reiseopplevelsen for våre kunder, noe som starter helt fra begynnelsen, ved booking-opplevelsen. Ved å være det ledende flyselskapet i å tilby flybestillinger via Facebook Messenger, viser vi vår forpliktelse overfor kunden. Vi er bevisste på hvilke plattformer våre kunder bruker og ønsker å tilby nye måter å kommunisere med dem på, og samtidig også tilby verdifulle interaksjoner.
Med denne tankegangen ønsker vi å posisjonere oss som mer enn bare et flyselskap, men også som et programvareselskap. Lanseringen av Stopover Bot er et nytt steg mot målet om at kundene skal kunne bestille en flyreise hvor som helst, når som helst.

Icelandair har samarbeidet med Travelaer for å utvikle den første utvidelsen av bookingmuligheter utenfor nettsiden, dette basert på undersøkelser som viser at kommunikasjonsapplikasjoner har forbigått andre sosiale medier, samt innsikt i forbrukervaner. De jobber for tiden med fase to av boten, for å kunne tilby ytterligere funksjonalitet og forbedre forbrukeropplevelsen. Bookingmotoren virker foreløpig bare på engelsk.

Icelandair flyr daglig fra Oslo til Reykjavik, derfra kan du fly videre til 42 destinasjoner, hvorav 16 i Nord-Amerika: Boston, Washington D.C. New York (JFK og Newark), Orlando, Minneapolis/St. Paul, Denver, Seattle, Anchorage, Portland, og Chicago i USA. Toronto, Halifax, Vancouver, Edmonton og Montréal i Canada.


facebook

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart