-->

6. august 2016

Nå kan du teste nye Gardermoen


Kom og test nye Oslo lufthavn (OSL AS)
I april 2017 åpner nye Oslo Lufthavn dørene, men allerede i høst vil over 4.000 frivillige få muligheten til å være testpassasjerer for en dag i de nye arealene på Norges hovedflyplass.





Fra august og frem til 1. desember 2016 skal rundt 4.000 testpassasjerer rekrutteres til testing av de nye arealene på Oslo Lufthavn.
annonse
Summer Sale Image Banner 300 x 250


De frivillige skal til sammen gjennomføre rundt 6.000 simulerte passasjerreiser og 60.000 bagasjeenheter skal håndteres gjennom bagasjeanleggene. Målet med testene er å sikre at alt fungerer som det skal før åpningen i 2017.

Alle som melder seg til testingen vil motta et gavekort til en verdi av 1.000 kr. De får også dekket reisekostnader til og fra Oslo Lufthavn med flytog/flybuss, samt oppleve en eksklusiv omvisning i de nye delene av terminalen.

- Vi er på utkikk etter alle slags mennesker; både de som reiser mye og de som reiser lite; unge og gamle; mennesker med og uten spesielle behov; kort sagt alle er velkommen så lenge de har anledning til å møte opp på de oppsatte tidspunktene, sier kommunikasjonssjef Kristian Løksa, i Avinor.

Avinor har satt opp en egen nettside hvor du kan gå inn og registrere de som testpassasjer. Når du har registrert deg, vil du motta en SMS med all informasjon om selve dagen. Foreløpig er det satt opp tester hver tirsdag og torsdag frem til 1. desember 2016.

- Disse testene er svært viktige for oss på Oslo Lufthavn. Vi ønsker at alt skal fungere for passasjerene våre når vi åpner våren 2017 og er helt avhengig av å få testet alt grundig før vi åpner dørene. Vi håper så mange som mulig har anledning til å delta. Det blir en spennende og innholdsrik dag på Oslo Lufthavn, avslutter Kristian Løksa i Avinor.


facebook

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart