-->

11. oktober 2016

SAS med fem nye ruter fra norske flyplasser


SAS lanserer to nye ruter fra Oslo (SAS)
SAS fortsetter med å utvide og styrke tilbudet til Skandinavias frekvente reisende. Når sommerprogrammet 2017 trer i kraft, åpner SAS nye helårsruter fra Oslo til Aalborg og fra Bergen til Gdansk.

I tillegg øker SAS antallet avganger, seter og ruter til populære feriemål i Sør-Europa. Fra Norge åpner SAS fem nye ruter av totalt 15 nye fra Skandinavia.Tirsdag 11. oktober åpner billettsalget til SAS’ sommertrafikkprogram 2017, som gradvis trer i kraft fra slutten av mars.
annonse


Programmet byr blant annet på to nye helårsruter til populære europeiske destinasjoner for både forretnings- og feriereisende fra Skandinavia. Det dreier seg om nye helårsruter fra Oslo til Aalborg og fra Bergen til Gdansk.

– SAS har flere destinasjoner og avganger enn noe annet skandinavisk flyselskap, og vi forbedrer hele tiden tilbudet til våre kunder. Dette gjør vi blant annet ved å åpne nye ruter, tilby helt nye kabiner, fast track og lounger. Og snart mottar vi vår første nye Airbus 320 Neo, sier Rickard Gustafson, konsernsjef i SAS.

330.000 flere seter til Kroatia, Portugal og Spania

I tillegg til de nye helårsrutene øker SAS antallet avganger til viktige destinasjoner i Sør-Europa i høysesongen. Det settes blant annet opp flere avganger til Split og Dubrovnik i Kroatia, og til populære destinasjoner som Alicante, Barcelona, Palma og Malaga i Spania. I sommerprogrammet 2017 tilbyr SAS ca 330.000 flere seter og i alt 1800 flere flyvninger til Spania, Kroatia og Portugal fra Skandinavia.

Samtidig åpner SAS tre nye ruter fra Norge til populære feriedestinasjoner i Sør-Europa i sommerhøysesongen. SAS’ kunder kan se frem til nye ruter fra Oslo til Pristina, fra Stavanger til Nice og fra Kristiansand til Malaga.

– SAS har flere destinasjoner og avganger enn noe annet skandinavisk flyselskap, og vi forbedrer stadig tilbudet til våre kunder. Vi vet at våre frekvente reisende også foretrekker oss når de drar på ferie. Derfor har vi de senere år hatt stor suksess med å styrke tilbudet til populære feriedestinasjoner, og det fortsetter vi med, sier Rickard Gustafson. I sommerprogrammet øker SAS blant annet også antallet avganger fra Oslo til Düsseldorf, Milano, Helsingfors og Dublin.

I alt åpner SAS 15 nye ruter fra Skandinavia til europeiske destinasjoner i sommerprogrammet 2017.


facebook

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2023
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av en KI-tjeneste fra OpenAi,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart