-->

2. november 2016

Ny rute: Torp - Evenes via Trondheim


Widerøe lanserer Torp - Evenes (osloairports.com)
Fra slutten av mars 2017 vil Widerøe satse enda sterkere på Evenes. I tillegg til at de innfører en rute mellom Evenes og Trondheim forlenger selskapet sine eksisterende ruter slik at folk enkelt kan fly mellom Harstad/Narvik til Sandefjord og Bergen. 
Målet er å binde landsdelene sammen med en luftbro og gi de reisende en enklere reisevei.
annonsePå den måten sikrer Widerøe kommunene rundt Evenes et bedre tilbud for reiser til store deler av landet.

- Vi følger eksisterende reisestrømmer og lytter aktivt til våre kunders tilbakemeldinger. I tillegg til konkrete innspill fra næringslivet har dette dannet grunnlaget for ruteøkningene som trer i kraft fra mars 2017, sier Catharina Solli informasjonssjef i Widerøe.

- Vi håper å kunne tilfredsstille eksisterende samt potensielt nye kunder med de nye rutene, fortsetter hun. I april 2017 vil det ikke lenger være mulig å fly til og fra Narvik lufthavn Framnes.

Den nye ruten til Evenes gjør et kort bakkeopphold i Trondheim, men de reisende blir sittende ombord i flyet. Første fly letter 26. mars neste år og det er planlagt en daglig avgang. Den nye ruten skal etter planen flys hele året. Billetter mellom Torp og Evenes kommer for salg i uke 45, allerede nå kan du gjøre gode kjøp til andre steder i Norge.

Reisemønsteret står foran en endring og Widerøe har i den anledning valgt å satse videre på Evenes og forsterker frekvensen fra to til fire daglige avganger til og fra Bodø. En av disse avgangene vil foregå med selskapets største fly Dash 8 Q400, med 78 seter.


TORP - EVENES (via Tr.heim)
Avg. TorpAnk. EvenesUkedagOppstart
09:5512:50daglig26/03/17
Avg. EvenesAnk. TorpUkedagOppstart
14:1517:10daglig26/03/17
De reisende trenger ikke bytte fly i Trondheim


facebook

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart