-->

1. november 2016

Spis med Jamie Oliver på Gardermoen


Jamie Oliver har åpnet på Gardermoen (OSL AS)
Med Jamie’s Deli åpnet den britiske stjernekokken sin første restaurant i Norge i dag. Det er også verdenspremiere på Jamie’s Deli-konseptet.

- Vi er svært stolte av å kunne tilby Jamie Oliver til Norge og Norge til Jamie Oliver. Menyen er satt sammen av Oliver selv og det et kvalitetsstempel som er kjent i hele verden, ikke bare i Norge.Jamie’s Deli er skapt ut fra ideen om det italienske bordet der man kan nyte god mat i felleskap. Man kan velge fra et lekkert utvalg av
annonsesalater, antipasti, hjemmelaget pizza, smakfulle sandwicher og ferskt tilberedt kjøtt av ulik art. Ferskt brød og bakervarer, samt frokostprodukter servert med klassisk italiensk kaffe, sier kommersiell direktør ved Avinor Oslo lufthavn, Torgeir Kjos Sørensen.

- Vi skal servere reisende rustikke retter i et moderne, men uformelt miljø. Alt som serveres er laget av ferske, sesongbaserte og ikke minst bærekraftige ingredienser, sier administrerende direktør i Select Service Partner (SSP), Morten Solberg-Nilsen, som er operatør for 29 serveringssteder som skal åpne i løpet av 2016 og 2017 på Norges hovedflyplass.

Første store åpning
Han gleder seg over den første store åpningen av et serveringssted på nye Oslo lufthavn, og tror de reisende kommer til å ta imot nykommeren på en god måte.

- All mat på menyen har nøye utvalgte råvarer med få tilsettingsstoffer samt lite salt og sukker. Høy kvalitet er viktig for både oss og for Jamie Oliver. Vi håper og tror de reisende vil sette pris på godt håndarbeid og god mat, sier Solberg-Nilsen.

Ritazza åpner i ny drakt
Rett ved siden av Jamie’s Deli åpner en gammel kjenning. Ritrazza har åpning samme dag og dette er gode nyheter for alle som er glade i kaffe.

- Caffè Ritazza er en moderne kaffebar med godt utvalg av mat og bakervarer, med røtter fra den tradisjonelle italienske café. Denne cafeen har spesialisert seg på baristakaffe i reisemarkedet og er godt kjent hos mange reisende, avslutter Solberg-Nilsen.


facebook

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart